Babakekszet lehet már?

Figyelt kérdés
7 hónapos.
2013. jún. 2. 15:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Lehet, a Hipp úgy emlékszem 6 hónapos kortól adható. Ha nincs elég fogacskája, nyilván még reszelve gyümihez, mert az elég kemény. De vannak puha fajták is, mi ezt is próbáltuk, bár borsos az ára:

[link]

2013. jún. 2. 16:03
 2/10 anonim ***** válasza:

Én első perctől kezdve háztartási kekszet adtam neki.

A Müllerben elég jó áron vannak babakekszek tudomásom szerint.

2013. jún. 2. 16:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Felénk csak Rossman van, meg Tesco
2013. jún. 2. 16:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Bocs.

A Tescoba érdemes megnézni. Lassan, apránként szerintem adhatod neki.

2013. jún. 2. 16:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálunk a védőnő azt tanácsolja 5 hónapos kortól napi fél vagy kétnaponta egy egész háztartási kekszet lehet adni.
2013. jún. 2. 16:45
 6/10 anonim ***** válasza:

teljesen felesleges, nézd meg az összetevőit, nincs benne semmi varázslat vagy vitamin a felnőtt kekszhez képest, de az sem jó, mert tele van e betűvel meg cukorral.

natúr kölesgolyó, sótlan kuki, puffasztottrizs-szelet: az mind rágható.

úgy mint gabona, úgy meg jöhet a zabkása, köleskása.

2013. jún. 2. 16:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért szerintem némileg más az összetétele, és a cukor is kevesebb szerintem benne, ahogy kóstoltam. Szerintem határozottan finom mondjuk a Hipp, és az alakja miatt könnyebben meg tudják fogni. Nyilván nem natúr gabona, de előbb utóbb úgyis találkozik ilyenekkel is a gyerkőc, nyugodtan bevezetheted neki!
2013. jún. 2. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Én tegnap hallottam egy nagyon jó barátnőmtől hogy az Interspar-ban lehet venni valami F betűs babakekszet (bocs most a nevére pontosan nem emlékszem, de nem lehet túl sok a babaételek között ilyen nevű), amit 4 hónapos kortól lehet adni, glutén és tojásmentes. Azt mondta kb. 1000,- körül van az ára de állítólag sok van benne.

Én ma mindenesetre elmegyek és megnézem.

5 hónapos baba anyukája

2013. jún. 3. 08:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Én Detki babakekszet adok neki. Lila zacskóban van. Én auchanban vettem a babakajáknál volt. Olcsóbb mint a Hipp.
2013. jún. 3. 08:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez a legolcsóbb és legbiztosabban cukormentes, egészséges:

[link]

2013. jún. 3. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!