Melyek azok a bébiételek amik hozzáadott cukortól mentesek?
miért fontos ez?
az agy normális fejlődéséhez szénhidrátra (azaz bevitt cukorra) van szükség, nem agyon adagolva nyugodtan kaphat a baba, hisz a sütőtökben, gyümölcsöken is van.
Ne vonjátok el, mert szellemi visszamaradást okozhat!
A cikkben szereplő Hipp egy gyümölcsital, amibe mindegyik gyártó rak cukrot, kivéve, ha 100%-os.
A Hipp bébiételek többségében nincs hozzáadott cukor, kivéve a desszerteket, stb. El kell olvasni hátul.
Amiről írsz, az almás, barackos, sütőtökös, stb. bébiételei a Hippnek egyik sem cukrozott, csak a gyümölcs tartalma, ami a friss gyümölcsben is van.
Kedves 8-as orvos, vagy figyelmetlen voltál, mikor olvastad a kérdést vagy nem vagy orvos, mert 4 HÓS babáról van szó, egy 4 hós baba szervezetének nincs szüksége hozzáadott cukorra. Sőt, igazából 6 hós koráig a legtökéletesebb táplálék számára csak az anyatej, abban minden benne van, ezt nem én találtam ki és nem divat, hanem a WHO ajánlása.
Én cukorbeteg vagyok és soha nem eszek cukrot, legalábbis hagyomásnyos fehér, vagy barnacukrot, mégis kifejlődött az agyam. Még egyetemet is végeztem, igaz nem orvosit, de nem is kell orvosi diploma ahhoz hogy tudjam, hogy az emberi szervezetnek nincs szüksége cukorra. Mármint hozzáadott cukorra. Bőven elég az élelmiszerek szénhidráttartalma. Gyakorlatilag az egész életünket cukor nélkül kellene leélni. Ettől függetlenül később módjával fogok adni a gyerekemnek jó minőségű édességet.
Kérdező, nézd meg a bébiételek címkéjét. Minden gyártónak van olyan terméke, amiben van cukor. Én Hipp-et szoktam venni, azokban általában nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!