Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Melyek azok a bébiételek amik...

Melyek azok a bébiételek amik hozzáadott cukortól mentesek?

Figyelt kérdés
4 hós a kislányom,elkezdtem neki adni napi pár kanállal almás,barackos,sütőtökös bébiételeket,csak azt olvastam,hogy a legtöbb cukrozott amivel nem szívesen tömném a leánykámat.de! az is igaz,hogy azt nagyobb étvággyal eszi.ki,hogy van ezzel?
2013. máj. 27. 16:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
a kecskemétiben nincs. nagyon finomak. a hamé ban viszont van, nekem az túl édes is.
2013. máj. 27. 17:05
 2/12 anonim ***** válasza:
A Hipp-esek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, legalábbis amiket én vettem addig és ilyen kicsiknek (4-6 hónaposoknak) való.
2013. máj. 27. 17:05
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Pürésíts almát, abban tuti nincs semmi hozzáadott és még friss is.
2013. máj. 27. 17:11
 4/12 anonim ***** válasza:

[link]

Pont a Kecskemétit és a Hipp-eset vizsgálták!!!

2013. máj. 27. 17:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Van vagy 10 féle Hipp gyümölcsös bébiétel itthon és egyikben sincs hozzáadott cukor. Lehet, hogy a bébiitalban van, de kizárt hogy annyi, amennyi a képen. Biztos vagyok benne, hogy nem a hozzáadott cukrot, hanem az összes cukortartalmat számolták át kockacukorra, aminek a nagy része a gyümölcsben előforduló természetes cukor.
2013. máj. 27. 17:41
 6/12 anonim ***** válasza:

miért fontos ez?

az agy normális fejlődéséhez szénhidrátra (azaz bevitt cukorra) van szükség, nem agyon adagolva nyugodtan kaphat a baba, hisz a sütőtökben, gyümölcsöken is van.

Ne vonjátok el, mert szellemi visszamaradást okozhat!

2013. máj. 27. 18:02
 7/12 anonim ***** válasza:
:D a gyümölcsben lévő cukor az teljesen más, azzal nincs is baj, csak a hozzáadott cukorral...
2013. máj. 27. 18:04
 8/12 anonim ***** válasza:
orvos vagyok, csak nyugati divat a cukorelvonás a gyerekeknél, hasonló, mint a fényevőség, olyat vonsz el, ami KELL a szervezetnek...
2013. máj. 27. 18:15
 9/12 anonim ***** válasza:

A cikkben szereplő Hipp egy gyümölcsital, amibe mindegyik gyártó rak cukrot, kivéve, ha 100%-os.

A Hipp bébiételek többségében nincs hozzáadott cukor, kivéve a desszerteket, stb. El kell olvasni hátul.

Amiről írsz, az almás, barackos, sütőtökös, stb. bébiételei a Hippnek egyik sem cukrozott, csak a gyümölcs tartalma, ami a friss gyümölcsben is van.

Kedves 8-as orvos, vagy figyelmetlen voltál, mikor olvastad a kérdést vagy nem vagy orvos, mert 4 HÓS babáról van szó, egy 4 hós baba szervezetének nincs szüksége hozzáadott cukorra. Sőt, igazából 6 hós koráig a legtökéletesebb táplálék számára csak az anyatej, abban minden benne van, ezt nem én találtam ki és nem divat, hanem a WHO ajánlása.

2013. máj. 27. 21:12
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Én cukorbeteg vagyok és soha nem eszek cukrot, legalábbis hagyomásnyos fehér, vagy barnacukrot, mégis kifejlődött az agyam. Még egyetemet is végeztem, igaz nem orvosit, de nem is kell orvosi diploma ahhoz hogy tudjam, hogy az emberi szervezetnek nincs szüksége cukorra. Mármint hozzáadott cukorra. Bőven elég az élelmiszerek szénhidráttartalma. Gyakorlatilag az egész életünket cukor nélkül kellene leélni. Ettől függetlenül később módjával fogok adni a gyerekemnek jó minőségű édességet.

Kérdező, nézd meg a bébiételek címkéjét. Minden gyártónak van olyan terméke, amiben van cukor. Én Hipp-et szoktam venni, azokban általában nincs.

2013. máj. 27. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!