Miért nem eszik? Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
8 hónapos kislányom még mindig nem eszik meg többet egy fél üveg bébiételnél. A védőnő szerint már régen meg kéne ennie a 190grammot. Egy 90grammos krémtúrónak is max a felét eszi meg. Mindegy,hogy mit adok,mindenből csak fél adagot eszik.2013. máj. 17. 17:45
1/5 anonim válasza:
A bebietelek nem igazan izletesek, nem minden gyermek fogadja el, ezert inkabb te fozzel neki otthon, s figyeld meg,hogyan reagal a gyereked.
2/5 A kérdező kommentje:
Én főzök neki,amit bébiételes üvegben tárolok,fagyasztok,illetve ha utazunk valahová,vagy vidéken vagyunk,akkor eszik üveges bébiételt. Mind az én főztömből,mint a boltiból,vagy egyéb más ételből is csak fél adagot eszik :( Abból is amit szeret.
2013. máj. 17. 18:08
3/5 anonim válasza:
Az èn kisfiam 11 hónapos,hetek óta szenvedek az etetésével... 6 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást akkor szépen evett. Főzök is neki, üvegeset is eszik èS most már abból is kap amit mi eszünk. Vagyis kapna... 4-5 kanálnál többet nem hajlandó enni... :( most 3 napja nem is kakilt. Nincs mit, gondolom. Az evést sosem erőltetem, de többször megkínàlom. Látszólag nem fáj a hasa, szopizni szopizik. Jó lenne valami jó ötlet hogyan tudnám visszahozni az ètvágyát, már a napirendünk is felborult. :(
4/5 anonim válasza:
Az enyém másfél évesen sem eszik meg egyszerre egy üvegel, mondjuk még szopizik is. A védőnő azt mondta, semmit nem kell erőltetni, jó súlyban van így is. Tiéd nem szopizik?
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Kicsit megnyugodtam,hogy nem vagyunk egyedül ezzel a problémával. Szopizik a kislányom is,még éjszaka is.
2013. máj. 18. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!