Két hónapja kezdtük a hozzátáplálást. AZ alábbi a kérdésem. Nektek mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A kisfiam fél éves. Kb másfél hónapja kezdtük a hozzátáplálást orvosi javaslatra. Elején csak kóstolgattunk ezt azt, nagyon bejöttek neki az új ízek. Most kb két hete, már elhagytuk a délelőtti tápszert. Aztán egy hete már az ebéd utánit sem kéri. A gyümölcsből és a főzelékből is a múlt héten megette a 190gr-os üveget. Látszólag jó kedvű és ugyanolyan bolondos mint szokott lenni. De. Az ismerőseim azzal riogatnak hogy mekkora adagot megeszik ebből még gond lehet, mert az ő gyerekük hét hósan nem ette meg az üveg bébikaját.... Szerintetek akkor most ne adja neki csak fél üveget????2013. máj. 13. 08:55
11/11 xStefix válasza:
Az enyém is rengeteget eszik egyszerre, de hát nagyobb darab is, mint a nővére. Mivel én szoptatok és szeretném is folytatni, így azért arra odafigyelek, hogy ne túl gyorsan vezessem be az egyes étkezéseket (ha már az egyszeri adagokat "muszáj" vagyok gyorsan emelni).
De ezt az egyet leszámítva én is azt mondom, hogy meg lehet bízni a gyerkőc jelzéseiben és az anyai ösztönben. :)
Viszont az talán hasznos tanács, hogy nemcsak a mennyiség, hanem a minőség is legalább ilyen fontos. Nemcsak az számít(hat), mennyit eszik, hanem az is, hogy mit. Ha az egészséges kajcsikra (és táplálkozásra) szoktatod rá kicsi korától kezdve, akkor jó eséllyel nem kell majd később se azon aggódnod, hogy mennyit eszik belőlük. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!