Melyik jobb korábbi hozzátáplálás vagy tápszer?
2 napja észrevettem,h éhes a babám,vszínű vagy kevés a tej,vagy jön a 6 hónapos növekedési ugrás.24-én tölti be a 6.hónapot,tegnap meg ma már adtam neki egy kis tápszert,100-at evett,szóval elég sokat.
úgy tudom,ha korábban kezdem a hozzátáplálást allergiás lehet,ha meg tápszerrel egészítek az meg vmit kiírt a bélflórába,amit 2 hetes anyatejjel lehet visszaállítani.
most 2 óránként etetem,de még mindig nem elég
Nyugodtan elkezdheted, de beszélj a védőnővel, ő majd megmondja a babádnak mi a legjobb (szerinte). A hozzátáplálást tényleg el kellene kezdeni, de ez nem nagy mennyiség az első időkben, ezért próbálkozhatsz tápszerrel, de ha rákap a baba még annyit sem fog szopizni.
Egyébként az én babám tápszeres (tehát nem sok tapasztalatom van szopizás terén), 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást alma, répa, krumpli. Ő már 4 hónaposan megette a 6 hós tápszeradagnak a másfélszeresét -2 óránként evett, ezért kezdtük el.
üzenném annak,aki azt írta,h éheztetem-e?írtam,h adtam neki tápszert,szóval cseppet sem éhezik,vasárnap óta 70 grammot hízott,és 8-10 pisis pelus,és 3-4 kakis pelusunk van naponta,szóval nem hiszem,h éhezne
nem hallottam,h 4 hósan répát adnak neki,ezért nem kell megenni,én végig arra koncentráltam,h 6 hós koráig csak anyatejet kapjon,mert a who szerint ez a legjobb
de látjátok a kommentek alapján vki azt mondja,h tápszer,vki almát mond
egyébként külföldön lakok,és a védőnőm azt mondta,h szoptassak gyakrabban,szóval uazt mondják kb,mint otthon,pedig ez nyugat
de azért köszönöm mindenkinek a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!