A ti 7-8 hónapos babaátok, mit eszik egy nap?
10-én volt 7 hónapos a kislányunk.
Reggel tápszert kap.
Tízóraira gyümölcs keksszel, ritkán tejpép, de az is gyümölccsel.
Ebéd főzelék, pár napja kap csirkehúst is.
Ezután még 2x kap tápszert.
Ebbe a hónapba lesz 7 hónapos a fiam. (6,5 most)
Reggel: 210ml táp
tízórai gyümi kekszel (alma, őszibarack, szilva, banán, sárgabarack)
ebéd: 200g főzelék (krumpli, répa, cékla, sütőtök, borsó, rizs, csirkemellel,) és ezek kombinációja plussz egy babapuding
uzsi: 180g tejpép
vacsi:210ml táp
uzsi: tejpép
vacsi tápszer
ez lemaradt a végéről.
Szerintem tejpép uzsira jó, ebédre szokja meg a laktatóbb ételt.
8 hónapos a kislányom.
R: cici+ sajtos kenyér.
T:joghurt
E: valami zöldség (főzelék, vagy grill általában)+hús vagy sajt, gyümölcs pèp.
U: tejpèp
V:hasonlo az ebédhez+ valami desszert.
Cici amugy bármikor van, de reggel nem reggelizik amig nem cicizett.
7 hónapos a kisfiam.
Fél 8-8 :tápszer
12-kor főzelék. Minden amit ehet adok neki, mindennap valami mást.
16-kor gyümölcs péppel, vagy kekszel
20-kor tápszer.
Nálunk nem vált be hogy 5x egyen, nem hajlandó. Sajnos nem tízóraizik, csak ebéd meg uzsi van!
Szia! Az én kisfiam 8 honapos. Kulfoldon elunk, itt ebben a korban mar csak 4 etkezest javasolnak, igy nalunk igy néz ki a napi menu:
R: Tapszer 210 ml (7-8 kozott)
E: Fozelek husival kb. 200 ml (11.30-13.00 kozott, ez attol fugg, mikor kel fel a delelotti alvasbol) es megkinalom gyumolccsel, de nem mindig ker mar ebed utan.
U: Tejpep 250 ml, vagy joghurt 125g vagy gyumolcs es neha valami pekaru hozza (babakeksz 1-2 db, vagy zsemle)
V: Fozelek, ami az ebedbol maradt, es furdes utan meg adok neki tapszert (150-200 ml)
Ha nagyon koran kel a pici, akkor tizorait is adok neki, nem erdekel ki mit szol hozza. Itt egyaltalan nem szokas a tizorai egyebkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!