Anyatejes,5 hónapos babám 4 napja nem kakilt. Ez baj?
Figyelt kérdés
Eddig 2 nap volt a rekord.2013. márc. 13. 12:08
1/7 A kérdező kommentje:
Amúgy teljesen rendben van, nem nyűgös. Pukizik rendesen.
2013. márc. 13. 12:14
2/7 anonim válasza:
Anyatejes babánál nem gond. 5-7 nap is belefér. Az anyatejet nagyon jól tudja hasznosítani.
3/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, a hasát megvizsgáltam ilyenkor, kitapintással, hogy nincs e keményedés, ilyesmi, aztán kakilt magától.
4/7 anonim válasza:
Szia!
Ha nem feszül a hasa, nem nyűgös, akkor nem gond. Az anyatejes babáknál akár a 7 kakimentes nap is belefér. Jól feldolgozza a szervezete az anyatejet, kevés benne a salakanyag.
Az én lánykám 7 naponta kakilt, semmi gond nem volt vele. Talán annyi, hogy akkor egyszerre nyomta ki magából az összes cuccot, és nyakig kakis volt, még egy vadiúj pelusnál is.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)! Akkor no para :)!
2013. márc. 13. 12:35
6/7 anonim válasza:
Anyatejes babáknál gyakran előfordul.
7/7 frászkarikaborsó válasza:
Nem baj, azt jelenti hogy ennyire jól hasznosítja a tejet. Egyre hosszabb időket szoktak gond nélkül kibírni, ne csodálkozz ha fél évesen már lesz olyan hogy egy hetet is elvan kaki nélkül. Még az is normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!