Írnátok 6 hós anyatejes babának ételkombinációkat?
Figyelt kérdés
Megkezdtük a hozzátáplálást és az ebédet szeretném először kiváltani.2012. aug. 19. 15:33
1/6 anonim válasza:
Mi ezeket esszük..kezdtük a gyümikkel
alma..nem jött be
banán(imádja)
krumpli-főtt csirkemellfilé-banán(turmixolni)
krumpli-brokkoli
krumpli-sóska-csirkehusi-banán
répa-csirke-sóska
krumpli-répa-sóska
rizs-répa
rizs-banán(ez a kedvenc)
rizs-cékla-répa
szóval amiket variálok: rizs, krumpli, cékla, csirkehús, banán, répa, brokkoli, sóska, (alma)tejpép(dobozos)
2/6 anonim válasza:
Még annyit tennék hozzá, hogy a sóskát megfőztem, és leturmixoltam , jégkockatartóba lefagyasztottam így a turmixgépbe csak bedobok egy kockát ha szükség van rá, csirkemellfilét felkockáztam és három kockás kis adagokat bezacsiztam és beleraktam egy műanyag dobozba őket és így fagyasztottam le..ha kell egy kis csomagot megfőzök..répát csak fagyózott bébi biorépát kap mert most van ez a mizéria a répa körül ..sok vegyi cucc ilyenek..
3/6 anonim válasza:
Burgonya tök paradicsom
Burgonya cukkini paradicsom
Burgonya cékla
Burgonya alma gesztenye meggy
Burgonya alma meggy
Tök alma meggy
Burgonya répa karalábé
Brokkoli burgonya
Burgonya paradicsom
Cukkini paradicsom
Sütőtök burgonya
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:))
2012. aug. 19. 16:11
5/6 anonim válasza:
először almával kezd, majd jöhet az őszibarack stb....
6/6 anonim válasza:
alma-barack
alma-répa
alma-barack-meggy
krumpli-alma
krumpli-cékla-alma
krumpli-cukkini-alma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!