Hányhat babám a Sinlactól?
Máskor nem evett Sinlacot, csak ekkor a három alkalommal?
Mert ha igen, akkor a Sinlac a bűnös. (Lehet nem allergiás rá, hanem valamiért nem bírja a gyomra...)
Ha viszont máskor is evett már, és nem mindig hányt, akkor lehet más az oka.
Orvos amúgy látta már? A sugárban hányás azért nem olyan jó...főleg hogy nem egyszer fordult már elő. Nem refluxos? Nem bukik sokat? Nincs egyéb baja?
Hozzátáplálás megy amúgy? Minden mást szépen megeszik?
mondjuk én simán el tudom képzelni, hogy attól van.
a hányás nem allergia jel, hanem inkább megfeküdte a gyomrát. a rizs nagyon tömény, nem véletlenül ajánlják estére mert eltelít, a szentjánoskenyérmag meg baromi édes, bevallom attól én is hánynék ;)
próbáld ki, hogy csak délelőtt adsz neki sinlacot és savanykás gyümivel keverve, mondjuk meggyel
Hányhat tőle, és sajnos mindenre lehet allergiás, az ételallergiásoknak készült pépre is. Hagyd el, próbálkozz helyette mással. (Mi az oka, hogy ragaszkodsz hozzá?)
(Én pl. a hipoallergén, bio kozmetikumokra és az aloe verára vagyok allergiás - pedig nem szabadna, de ez van. Ellenben remekül tűrök minden, sokak szemében már-már vegyik fegyvernek minősülő krémet, alapozót stb.)
Orvos anyuka
ha jól értem akkor elkezdted a bevezetést a 10óraival és pár nap múlva egyből 200ml sinlaccal ki is váltottad a vacsit?
hát ettől önmagában hányhat, hol itt a fokozatosság?
egy étkezés kiváltása kb. 2-3 hét, tehát a 2 étkezés 1 hónap minimum!
tartsd be a fokozatosságot, ne terheld a pocakját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!