Aki nem almával kezdte a hozzátáplálást, az mivel és hogyan?
Burgonya,sárgarépa és most fogunk a sütőtöknél tartani.Nekünk a doki tanácsolta,de én sem szerettem volna az almával kezdeni.Főzővízzel higítom, nem anyatejjel,és azt is lehet szinte folyékonyra keverni az elején.
sok sikert a hozzátáplálás útvesztőjében :)
èn külföldön élek itt nem javasolják a gyümölcsöket kb 6-7hós korig, mert a legtöbb savas.
èn próbáltam azért néha almát, de vissza bukta.
Mi répával kezdtük, aztán paszternák, majd krumpli, (sütötököt utálta csak azért nem), aztán néztem mi van a 4 hós babaételeken és azt.
De répát paszternákot imádta.
Oh, köszi a válaszokat!
Ha jól értem, akkor úgy csináltátok, hogy pl. krumpli főzve, összenyomkodva/turmixolva és fellazítva a főzővízzel jó hígra az elején, aztán később egyre sűrűbben adtátok?
A fiam ekcémás (bár - lekopogom - enyhe tünetekkel), ezért sem tanácsos almával (vagy bármi savvassal - azza a legtöbb gyümölcs) kezdeni. Amúgy elég bukós is, sajnos. Tudtok esetleg olyan hozzátálpálási útmutatót/táblázatot/bármit javasolni, ahol fel van tüntetve, mik a hasfogók és mik a székletlazítók általában? (Neki meg pont a hasa megy állandóan, szóval amúgy ilyen szempontból pont jó lenne az alma :S ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!