Hogyam vezessem újra rá a kanálra? Türelmesebbnek kéne lennem? Lelkileg nagyon nehéz mindig előlről kezdeni.
Ha a lelked fontosabb, akkor ne kezd elölről! Ha dokibácsi szerint egészséges, akkor te miért nem hiszed? Zöldségeket eszik, meg tápszert, akkor a vitamin elillan???
Szedd össze magad édesem!!!
Elsőőőőő, minek kell ilyen hangnemben válaszolni, ejj de kiborítanak az ilyen emberek....
Szia kérdező!
Pont tegnap este tettem ki egy ehez hasonló kérdést, lányom dettó ilyen csak hogy ő nem a fogai miatt :( Nem szereti a kanalast és kész! Aki nem járt/ jár ilyen cipőben mint mi el sem tudja képzelni lelkileg milyen megerőltető ez.... hisz a legfontosabb a gyerekünk egészsége!
Moderátorok helyében az elsőt tiltanám..... :/
Elsőnek üzenem: Igenis, értettem!
A másik két válaszolónak köszönöm a hozzászólást. Sajnos most olyan kajákat sem eszik meg, amit eddig szeretett, pl. a húslevesből kiszedett csirkemáj mindig az övé volt, sárgarépával imádta, és most nem. Virsli, kolbász, sült krumpli, kifli,kockasajt, tegnap fasírtot csináltam azt elrágcsálta. Azt is mondták már, hogy túl sűrűn kínálom és nem éhes, de ötször eszik egy nap, ennél ritkábban nem adhatok neki enni. lelkileg tényleg meg vagyok most egy kicsit zuhanva, ezért élem meg most ezt ilyen nehezen, de olyan gyorsan fejlődik. Bútorok mellett már szélsebesen közlekedik, próbálkozik egy pár lépést egyedül is megtenni. Egy barátnőm irígykedve nézi, mert az ő egyidős kisfia nem akar járni, de szívesen cserélnék vele, mert az a kisfiú gyönyörűen eszik mindent, járni még bőven ráérne később...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!