Hozzátáplálás! Melyik étel vált be, melyiket szerette, és a LÉNYEG, melyik fogta meg a székletet a Te babádnál?
Sziasztok!
Sárgarépa, alma, krumpli, sütőtök és a banán ami eddig megfogta a kislányom hasát, és szegénykének olyan székrekedése volt, hogy szó szerint kiimádkoztuk belőle a székletet. Van még ilyen amire vigyázzak?
Cukkinit nagyon szereti, és a gyümölcsöket is.
Tegnap próbáltam a céklát, de mintha pöttyös lett volna tőle az álla... ez lehetséges, volt valakinél hasonló? Más minden ugyanaz volt, így csak a céklára tudok gondolni...
Bébiételt veszek neki, a cékla az egyetlen amit főztem neki. Ti mit készítetek, vagy mit vesztek bébiételbe?
5 hónapos a kislányom
Köszönöm a válaszokat előre is!
Igen, amit felsoroltál azok hasfogó hatásúak. Én mindig úgy csináltam, hogy 1 étkezésre hasfogós, 1 étkezésre székletlazítós kaját kapott.
Lazítók: meggy, öszibarack, sárgabarack,körte, szőlőlé, mandain, narancs, szilva
A rizs is megfogja a hasát.
A cékla nem tartozik a gyakori allergének közé, de bárki bármire lehet allergiás. Egy kis idő múlva adj neki ismét céklát, ha megint pöttyös lesz, szinte tuti, hogy attól.
Amíg kicsi adagokat evett a fiam, üvegeset kapott (kivéve krumplis dolgok).
Ő csak a kecskemétit ette meg, így a honlapról válogattam össze, hogy milyet veszek neki. Az új dolgok nagy részét is üveges formában kóstolta.
Remélem segítettem!
Szia. Én is üveges ételekkel kezdtem (a Kecskeméti tutin bevált nálunk!), de most már egyre többfélét készítek magam neki. 8 hónapos.
Nálunk a sütőtök, sárgarépa, paradicsom, barack, cékla lazít, a krumpli, banán, alma (de nem mindig), zöldbab, brokkoli (utálja) fognak. A cukkinit az enyém is nagyon szereti és minden gyümölcsöt:)
Én eddig nem vettem észre, h valamitől pöttyösödött volna, de tényleg okozhat bármi kiütést. Figyelni kell.
Köszönöm a segítséget!
Céklánál megijedtem, mert üvegeseket adok neki, és ezt nem lehet kapni, így házilag készültet kapott (kis burgonyával kevertem), és féltem, hogy elrontottam valamit. A pöttyösség reggelre elmúlt, ma megint adtam egy kevés céklát, meglátjuk.
Meggy... na az még jó ötlet, van a fagyasztóban...ki is veszem.
Kecskeméti, Hipp és Univert veszek neki (mikor melyik akciós), eddig nem vettem észre különbséget, mindegyiket ette...
Hálás köszönet a válaszokért, küldtem zöld pacsit érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!