1/16 anonim 

válasza:

Sehogy, sot nem magozom ki es meg sem hamozom.
Meg eletben van jelenleg 14 eves.
2/16 anonim válasza:
1-Meg eletben van...ja aztán nehogy csak egyszer történjen baleset...
3/16 anonim 

válasza:

14 eves most mar csak nem tortenik 😂 plane egy szolotol...
4/16 A kérdező kommentje:
Gyanítom, hogy 14 évesen én se fogom, de addig még van "pár évünk"🙄
tegnap 18:41
5/16 anonim 

válasza:

Alapvetoen akkor kapott szolot mikor mar idosebb volt es szezonja volt. Ez 1.5 eves korul tortent. Akkor mar evett darabosat. Felevesen mikor osz lett akkor meg anyatejes volt. Igy a kovetkezo osszel kapott.
6/16 anonim 

válasza:

SEMMIT nem pürésítettem soha, kezdettöl puhára fött zöldségeket kapott a saját kezébe, illetve gyümölcsöket úgy rágicsálta nagyobb darabról, hogy én tartottam, paradicsomot, szölöt, szilvát meg kiszopogatta a héjából, amit utána egyszerüen kiköpött.
7/16 anonim 

válasza:

Csak vagd hosszaban felbe, nem kell puresiteni a szolot, nem is hallottam meg ilyet.
8/16 anonim 

válasza:

Én bevágtam a turmixba a többi gyümölcs mellé amit épp kapott. Persze mag nélkülit.
6-os nem minden gyerek egyforma. Van amelyik nem vevő a blw-re. A kérdés az volt ki hogy adta pürében.
9/16 anonim 

válasza:

Sehogy. Csak akkor kapott szőlőt, amikor már nagyobb volt és meg tudta enni.
10/16 anonim 

válasza:

Már volt olyan gyerek, aki a pürésített szőlöben maradt magot félrenyelte újra kellett éleszteni de közben meg elszállt az agya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!