Sinlac, most akkor jó vagy nem?
Gyerekorvos adott egy termékmintát és mondta ha bejön a babának ír fel receptet. Én kezdő anyukaként annyit hallottam csak róla, hogy nem jól hízó babáknak szokták adni, de lehet téves az infóm.
A lányom nagy súllyal született, nincs ilyen gondja.
Szóval a kérdésem, hogy ki adta a babájának? Használjak inkább mást? 🤔
Teljesen felesleges.
Bukós babáknak sűrítésként, nehezen hízó babáknak pedig plusz kalória miatt ajánlják. Ha nálatok egyik probléma sem áll fenn, akkor nem kell adni.
Nyilván a doki kap némi zsebpénzt, ha felírja.
Sajnos nekem nem jók hízik a fiam, próbáltam adni neki és szerette is, de ha a 100g-os adagot vagy többet adtam neki, sugárban hányta ki még egy órával később is. Ahogy néztem, valószínűleg savat csinált neki, főleg az édes. A neutralt néha nevezem főzelékek sűrítésére, hátha dob a súlyán a picinek.
Egyébként nem csak rosszul hízó babáknak szokták adni, hanem a glutén bevezetése előtt például gabonapépként, glutén érzékenység esetén, vagy csak úgy, az egyszerűség kedvéért gyümölcspépek sűrítésére, dúsítására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!