Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Sinlac, most akkor jó vagy nem?

Sinlac, most akkor jó vagy nem?

Figyelt kérdés

Gyerekorvos adott egy termékmintát és mondta ha bejön a babának ír fel receptet. Én kezdő anyukaként annyit hallottam csak róla, hogy nem jól hízó babáknak szokták adni, de lehet téves az infóm.

A lányom nagy súllyal született, nincs ilyen gondja.

Szóval a kérdésem, hogy ki adta a babájának? Használjak inkább mást? 🤔

tegnapelőtt 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire sűrítő anyagként szokták használni refluxos vagy sokszor bukó babáknál.
tegnapelőtt 13:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen felesleges.

Bukós babáknak sűrítésként, nehezen hízó babáknak pedig plusz kalória miatt ajánlják. Ha nálatok egyik probléma sem áll fenn, akkor nem kell adni.

Nyilván a doki kap némi zsebpénzt, ha felírja.

tegnapelőtt 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
63%

Sajnos nekem nem jók hízik a fiam, próbáltam adni neki és szerette is, de ha a 100g-os adagot vagy többet adtam neki, sugárban hányta ki még egy órával később is. Ahogy néztem, valószínűleg savat csinált neki, főleg az édes. A neutralt néha nevezem főzelékek sűrítésére, hátha dob a súlyán a picinek.

Egyébként nem csak rosszul hízó babáknak szokták adni, hanem a glutén bevezetése előtt például gabonapépként, glutén érzékenység esetén, vagy csak úgy, az egyszerűség kedvéért gyümölcspépek sűrítésére, dúsítására.

tegnapelőtt 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Első babám nehezen hízott (féléves korától), + refluxos is volt. Sokminden nem változott a Sinlactól se.
tegnapelőtt 14:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk anno azért írta fel a gyerekorvos h egy étkezést kiváltsunk.
tegnapelőtt 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!