Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Töltött káposztát lehet adni...

Töltött káposztát lehet adni 1 évesnek?

Figyelt kérdés
Káposzta nélkül csak a husit és a rizst kapná belőle, nem túl fűszerezettről van szó. Nagyjából már eszik mindent. Gyümölcsök, zöldségek, kifli, babapiskóta, tészta félék (levesben lévőre gondolok pl csiga tészta),, sárgaborsó, a magvas gyümölcsöktől, méz és társaitól még óvnám, de 1 éves kor után tudtommal ehetne káposztát és babot mértékkel.

dec. 1. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Miért ne? Csak vágd fel neki kisebbre, ha ilyen szálas savanyúkáposztával készült. (Azért emelem ezt csak ki, mert van olyan TK, amelyik nem tartalmaz savanyúkáposztát.)
dec. 1. 16:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Miért ne? A káposztától nem lesz baja. A füstölt hússal mondjuk óvatos lennék, de 1 éves kortól az is oké, szóval attól sem félnék.
dec. 1. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Eheti. De az allergeneket is mar reg be kellett volna vezetni, szoval nem ertem mit szorakozol a borsoval meg gyumolcsokkel, magvakkal, amikor 6 honapos kortol kaphatja, sot, kell is, hogy kapja az uj ajanlas szerint.

Etesd rendesen azt a gyereket konyorgom :D

Fustolt aru es mez is mehet 1 eves kortol es tesztast etelt is ehetne ezer eve, nem csak levesben (?).

Na mindegy.

dec. 1. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
1 éves kor felett mehet minden, gyümölcs is, méz is. Annyira figyelj, hogy ne legyen fulladásveszélyes, legyen felvágva a szálas káposzta, ahogy az egyes írta, és nem tudom pl magvas gyümölcsök alatt mit értesz, de semmi baja nem lesz néhány szőlő magtól. Nyilván a barack magját ne add oda. :D Az enyém imádja a normális, fűszeres, felnőtt kajákat, sokkal jobban eszik, amióta nem korspecifikusan etetem.
dec. 1. 19:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a magvas gyümölcsöt úgy érti, hogy kimagozza a csonthéjasokat a fulladásveszély miatt.

Nyugodtan kaphat töltött káposztát. A káposztát is eheti (nyilván ha nem úgy van darabolva, hogy fulladás veszélyes legyen).

dec. 1. 19:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Még most töltötte az 1 évet vagyis 12 hónapot. Tehát még az elején vagyunk a szeles dolgoknak. A töltött káposztán azért akadtam fent, mert elég székrekedéses még mindig a lányom mióta hozzá táplálom, a rizs pedig hasfogó. Allergéneket igyekeztem bevezetni, kenyér, kifli csücsök, gríz, tésztafélék, natúr joghurt, tojást is kapott már de az is nagyon megfogta a hasát. :( nem pöttyös semmitől de szinte mindentől bogyós a széklete.
dec. 2. 04:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként adtam neki a tegnap, ízlett neki nagyon, megevett 2 db.ot, de jött is vissza belőle neki..
dec. 2. 04:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Zsiradékot, folyadékot mennyire eszik? Egy évesen már mindent ehet, a bevezetgetés egyébként is vsak egy elavult magyar baromság.
dec. 2. 08:50
 9/9 A kérdező kommentje:
A folyadékot jelenleg nem annyira mint eddig mióta hűvösebb van.
dec. 2. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!