Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hogyan kezelitek a valogatast?

Hogyan kezelitek a valogatast?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 1,5 eves kisfiam nagyon elkezdett valogatni. Leginkabb csak hideg kajat eszik es gyumolcsot, fott etelbol alig vagy inkabb semmit. Zoldseget egyaltalan nem, se nyersen se fove…

Uj nekem ez a terep es tudom, hogy valamilyen szinten normalis, de nem is tudom hogy kezeljem. Annyira felek, hogy valamilyen tapanyaghianya lesz, ma peldaul konkretan csak kiflit evett ketchuppal es natur joghurtot egy kis kortevel. Illetve este meg iszik tapszert, de csak 200 milit, szoval szerintem az se lehet laktato annyira.

Mennyisegre se eszik sokat, viszont a sulya optimalis, szoval ezen egyelore nem feszulok.

Csak tenyleg nehogy valami baja legyen, ettol felek.

Esetleg valami tipp, tanacs?

nov. 21. 22:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, joga van azt enni, ami ízlik neki. Én rendszeresen főzök, legtöbbször valami újdonságot, meg veszünk is innen-onnan, azt vagy megkóstolják vagy nem (általában nem). Szerencsére minden ételcsoportból van egy-két slágerkaja, amit megesznek, így nekem már megfelel, meg vitamint is kapnak.
nov. 24. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!