Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » #evés#tápszer Sziasztok. Már...

#evés#tápszer Sziasztok. Már nem tudom mit csináljak vagy mit ne. Egyszer már teljesen le szokott a kislányom a tápszerről de kb 8hónapja újra vissza szokott rá.....?

Figyelt kérdés
Ha darabosat adok neki pár falat után ki köpi meg nekünk adogatja inkább és akkor jön a tápszer. Vacsinál csak a tápszert fogadja el. Valakinek lenne valami ötlete hogy tudnám le szoktatni a tápszerről? 🤔🤔🤔🤔(15 hónapos kiscsajrol van szó, alul 2 felül 2 őrlófoga jön a felső már egy kicsit kint van) adjatok legyszi tanácsokat / ötleteket
okt. 26. 23:56
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Nem bírod anyagilag, vagy miért akarod leszoktatni?

3 év alattinál teljesen rendben van a tápszer, ahogy az anyatej is.

okt. 27. 05:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Csak kérdezem, hogy miért szeretnéd leszoktatni a tápszerről? Amikor a nagyobbik lányom ekkora volt, napi két alkalommal még tápszert "evett", reggel és este. Két évesen váltottunk tejre.

Amikor "leszokott" a tápszerről, mit kapott HELYETTE?

A hozzátáplálás stabillá válása után is 2 éves korig kb 500 ml TEJ alapú folyadékra van szüksége a babának, ez lehet anyatej, tápszer, tejital, 1 éves kor felett tej is.

Azért issza a kislányod, mert arra van még szüksége. Védőnő mit mondott erre?

okt. 27. 05:39
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Én sem értem, miért akarod leszoktatni?

A fiam most lesz 2,5 éves, még mindig kéri este és reggel. Tejet nem issza meg, és mondta a dokink is, hogy amíg ezt szívesen issza, adjak neki nyugodtan.

okt. 27. 07:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

15 hónapos és 8 hónapja szokott vissza? Mikor vetted el tőle? 5-6 hónaposan?

Még most is szüksége van rá, azért kéri.

okt. 27. 08:21
 5/9 anonim ***** válasza:
24%
Minek a hashtag ???
okt. 27. 08:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Na nem azért tettem fel a kérdés hogy támadva legyek egyik ez a másik a védőnő annyit mondott erre hogy már ideje lenne rendes kaját is enni mivel nem hízik.... A másik akármilyen hihetetlen nem az anyagiak miatt ahogy az első írta... És hogy mit evett helyette? Kapta a pizsihamit este és reggel napközbe azt ette amit mi ettünk mivel azt kérte és nem el vettem tőle a tápszert csak ha nem akarta megtenni és inkább öklendezett tőle akkor nem fogom erőltetni.... És amúgy nem 5-6 hónapos volt hanem 7.... És jó lenne ha nem a tamadasokat kapnám mivel nem azt kértem.... És most amúgy kajak a hashtagba is belekotsz utolsó?
okt. 27. 11:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A pizsama hami amúgy egy cukros lötty. Persze, hogy azt szívesen itta. De amúgy nem kimondottan jó.

Amúgy meg mit jelent az, hogy nem hízik?

okt. 27. 12:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A pizsihami egy rossz összetevőjű tápszer. Nem rendes kaja, úgyhogy öngól
okt. 27. 12:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a FB vagy insta h hashtag kelljen 🤣

Am meg ha szent vedono megmondta akkor miert itt kerdezel?

Ja az a cukros szar meg nem gyereknek valo. Nezd meg az oszetevoket inkabb.

En ne hisztiz mar nem vagy 3 eves!

okt. 27. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!