#evés#tápszer Sziasztok. Már nem tudom mit csináljak vagy mit ne. Egyszer már teljesen le szokott a kislányom a tápszerről de kb 8hónapja újra vissza szokott rá.....?
Nem bírod anyagilag, vagy miért akarod leszoktatni?
3 év alattinál teljesen rendben van a tápszer, ahogy az anyatej is.
Szia!
Csak kérdezem, hogy miért szeretnéd leszoktatni a tápszerről? Amikor a nagyobbik lányom ekkora volt, napi két alkalommal még tápszert "evett", reggel és este. Két évesen váltottunk tejre.
Amikor "leszokott" a tápszerről, mit kapott HELYETTE?
A hozzátáplálás stabillá válása után is 2 éves korig kb 500 ml TEJ alapú folyadékra van szüksége a babának, ez lehet anyatej, tápszer, tejital, 1 éves kor felett tej is.
Azért issza a kislányod, mert arra van még szüksége. Védőnő mit mondott erre?
Én sem értem, miért akarod leszoktatni?
A fiam most lesz 2,5 éves, még mindig kéri este és reggel. Tejet nem issza meg, és mondta a dokink is, hogy amíg ezt szívesen issza, adjak neki nyugodtan.
15 hónapos és 8 hónapja szokott vissza? Mikor vetted el tőle? 5-6 hónaposan?
Még most is szüksége van rá, azért kéri.
A pizsama hami amúgy egy cukros lötty. Persze, hogy azt szívesen itta. De amúgy nem kimondottan jó.
Amúgy meg mit jelent az, hogy nem hízik?
Ez nem a FB vagy insta h hashtag kelljen 🤣
Am meg ha szent vedono megmondta akkor miert itt kerdezel?
Ja az a cukros szar meg nem gyereknek valo. Nezd meg az oszetevoket inkabb.
En ne hisztiz mar nem vagy 3 eves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!