10 hónapos babának hányszor kínáljak falatkás/pürés ételeket az anyatej mellett?
Akkor evett amikor mi.
Amikor reggeliztünk, elé raktam a reggelit.
Ebédnél az ebédet.
Vacsoránál a vacsorát.
Illetve ha a tízórai és uzsonna időben ébren volt, akkor adtam neki gyümölcsöt, vagy valamit.
Pont 10 hó apósom van, reggel cicizik, utána vagy visszaalszik, vagy felelünk és egy órán belül eszünk, nem tudom, hogy reggelinek vagy tízórai nak nevezzük, 9 körülről van szó. Ilyenkor valami gyümölcsöset kap.
Délben ebéd, nagyjából amit mi eszünk, van hogy kicsit módosítok rajta (pl az övébe nem rakok bacont).
Délután 3-4 között uzsonna, általában valami gyümölcsös.
Este 7-kor,amikor mi vacsorázunk a férjemmel követeli a kaját ő is, úgyhogy általában vajas kenyeret szokott kapni, vagy ha maradt az ebédjéből azt, de nem egy egész adagot, fürdés után 8-kor cici és tápszer, ez a rendes vacsorája.
Szóval 4x kap szilárdat, de a 4. az olyan fél adag.
Én 3x kínálom őt, ritkán 4x. De nálunk is úgy van, hogy akkor eszik mint mi-ezért ez kb máshogy nem is lehetne.
Reggeli, ebéd és uzsonna (neki inkább az már vacsora). De ha a nagyobbik gyermekem úgy eszik még később az este folyamán, hogy a kicsi megkivánja, akkor még akkor is adok neki 1-2 falatot. :) ez szokott lenni néha a 4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!