Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 10 hónapos babának hányszor...

10 hónapos babának hányszor kínáljak falatkás/pürés ételeket az anyatej mellett?

Figyelt kérdés
Eddig szépen beállt az, hogy napi 3x evett (tízórai, ebéd, uzsi), és emellett a reggeli + vacsi szoptatás. Most már 5x kellene kínálnom a szoptatás mellett is?
okt. 4. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Akkor evett amikor mi.

Amikor reggeliztünk, elé raktam a reggelit.

Ebédnél az ebédet.

Vacsoránál a vacsorát.

Illetve ha a tízórai és uzsonna időben ébren volt, akkor adtam neki gyümölcsöt, vagy valamit.

okt. 4. 17:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Pont 10 hó apósom van, reggel cicizik, utána vagy visszaalszik, vagy felelünk és egy órán belül eszünk, nem tudom, hogy reggelinek vagy tízórai nak nevezzük, 9 körülről van szó. Ilyenkor valami gyümölcsöset kap.

Délben ebéd, nagyjából amit mi eszünk, van hogy kicsit módosítok rajta (pl az övébe nem rakok bacont).

Délután 3-4 között uzsonna, általában valami gyümölcsös.

Este 7-kor,amikor mi vacsorázunk a férjemmel követeli a kaját ő is, úgyhogy általában vajas kenyeret szokott kapni, vagy ha maradt az ebédjéből azt, de nem egy egész adagot, fürdés után 8-kor cici és tápszer, ez a rendes vacsorája.

Szóval 4x kap szilárdat, de a 4. az olyan fél adag.

okt. 4. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Minden étkezésnél megkínáltuk őt is.
okt. 4. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Én 3x kínálom őt, ritkán 4x. De nálunk is úgy van, hogy akkor eszik mint mi-ezért ez kb máshogy nem is lehetne.

Reggeli, ebéd és uzsonna (neki inkább az már vacsora). De ha a nagyobbik gyermekem úgy eszik még később az este folyamán, hogy a kicsi megkivánja, akkor még akkor is adok neki 1-2 falatot. :) ez szokott lenni néha a 4.

okt. 4. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!