Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Lehet másnapos ételt adni a...

Lehet másnapos ételt adni a babának?

Figyelt kérdés

Kérlek ne kövezzetek meg, de a dokink azt mondta hogy 2-3 napig adjuk ugyan azt a babának hogy szokja illetve tudjuk ha elő jönne bármilyen allergias tünet a babán tudjuk mitől. Ma csináltam húslevest neki (répa,husi,lé) holnap is azt adnám neki. Most a kérdésem az lenne hogy adhatom neki vagy holnap megint főzzek friss levest? Babám 6,5 hós. Első gyermek szóval még nem tudok dolgokat mi az amit lehet vagy kizárt.

Köszönöm a segítséget :)

szept. 22. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan adhatod neki!
szept. 22. 21:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Adhatod.
szept. 22. 21:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ennyi idő alatt nem romlik meg, akkor meg miért ne lehetne?
szept. 22. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Felteszem a hűtőben tartod, nyugodtan adhatod neki. 3-4 napot eláll a legtöbb étel a hűtőben.
szept. 22. 21:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze!Csak arra figyelj nagyon,hogy ha kihült gyorsan tedd mindig hűtőbe !
szept. 22. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig 2 napra főzök és neki is így tettem. Meg néha 3, pl mikor vettem egy kisebb sütőtököt, megfőztem a felét és így is bő 3 napi adag jött össze turmixolás után. 3. napi kaja direkt azért nem volt, de ha így véletlenül összejött, nem borítottam ki emiatt.
szept. 22. 22:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet. De amit kiszedek a labasbol, felmelegitem, ha nem eszi meg azt már kiönteném. Már ha ez a kérdés, mert azt gondolom tudod, hogy a húsleves nem romlik meg 1 nap alatt.
szept. 22. 23:00
 8/8 anonim ***** válasza:

A doki 40 eves elavult ajanlast kozol. Nem kell napokig ugyanazt ennie (ahogy a bevezetesi tablazatoknak sincs orvosi alapja, csak orszagonkenti hagyomanyokra es elerheto elelmiszerekre epult)

Ettol fuggetlenul megfeleloen tarolt elozo napi etelt nyugodtan kaphat.

szept. 23. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!