Hogyan mikor és milyen ételekkel/falatokkal kezdtétek a darabos ételeket adni?
Nem késtél el.
Én vettem egy aprítót és nem püré állagra készítettem hanem csak pár másodpercig aprítottam,így kellően darabos de ehető volt számára.
Kb mindent így adtam neki addig amíg nem láttam úgy hogy oda adható neki a nagyobb darab is
(11hó körül már nagyobb darabokban kapta)
Mondjuk en kenyerhejat pont nem mertem adni neki eloszor, de konkretan tonhalkremes kenyerfalatokkal kezdtuk a darabosra atterest, amikor 8 hos volt. Nagyon jol vette, onnantol kezdve mar csak falatokat kapott. Jo nyilvan nem csak, mert eszunk levest, fozeleket, krumpli vagy egyeb zoldseges pureket is, de erted.
Elso kajak kozott volt valamilyen husi felvagva, rizzsel. Vagy pl milanoi,de a fott tesztat azert akkor meg felvagtam neki kessel. Ilyesmik. Aztan egy ido utan mar kezzel is elkezdett enni, egyedul.
Nekunk konnyen ment az atteres, de ismerek olyan gyereket, aki 1 eves koraig hanyasig oklendezett a darabostol. Szoval tenyleg minden baba mas, legyel turelmes, elobb-utobb megtanulnak enni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!