Tejtermèkeket mikor és hogyan vezettétek be? Tejpépet ajánlanátok?
Pl túrót vagy joghurtot is napokig koóstoltattátok, akkor is ha ízlett a babának?
Melyik étkezésre adtátok (tízórai idejében gondolkozom..)
A kisfiam 9 honapos, tápszeres baba. Reggelire 250 ml tápszert kap, tízórai szintén táp volt eddig. Ebédre már megeszik jóadag főzeléket hússal vagy tojással, uzsira egyenlőre gyümölcsöt kap gabonával, azt is szereti. Délelőtt gondolnám bevezetni a tejtermékeket, illetve talán délután a gyümölcsöt néha nem gabonával hanem tejpéppel gondolnám majd a jövőben adni. Ez így jó lehet?
Első baba..védőnő sajnos sokat nem segít. Súlya rendben igazából, de nem egy michlen baba :)
Köszi a válaszokat.
6 honaposan kapott eloszor turot es banant osszekeverve. Hat ha azt vesszuk, hogy szinte naponta, 2 naponta kapja a mai napig is igy vagy hasonlo formaban mert imadja 1 evesen is, igen, napokig vezettem be :D
Amugy nem figyeltem erre, hogy napokig vezessek be valamit, de nalunk nem volt allergias elozmeny es hasfajos se volt soha, annyira nem paraztam ra.
Joghurt, tejszin, tej (etelben), ezeken is tul voltunk mar 7 honapos korara.
Tejes tejpepet nem kapott, de ilyen tobb gabonas pepet turoval osszekeverve vagy zabkasat turoval es joghurttal igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!