Nem fog fájni így a hasa a bébiételtől?
5 hónapos lesz a kislányom 4-én.
Elkezdtem neki adni bébiételt (4hónapos van ráírva)
De csak 3-4 kiskanálnyit, alma-banán, babakeksz, ettől semmi baja nem volt.
Most viszont egy másikat próbáltunk, őszibarack, alma,rizs. Attól félek, hogy fájni fog a pocakja, hogy tejcsire kap őszibarackot. Vagy ez hülyeség?
Minden baba “tejcsire” kap kajat. Mert valahol el kell kezdeni, nem?
Egyeni erzekenyseg kerdese, hogy mitol faj a hasa es mitol nem. Az biztos nem segit, ha tul koran kezded el.
Dehogyis.
Nekem sokkal durvább mikor a halasra eszik gyümölcsöt de attól se lett baja.
Én felnőttként nem keverhetek semmit mert nekem nem bírja a gyomrom, a férjem a sörre is tud tejet inni...
Amúgy én pont beteg szoktam lenni ha gyümölcsre tejet iszok ezért én is feltettem a gyerekem emiatt. De nekik vas gyomruk van.
Mondjuk fura hogy egyből bébi ételt adsz a babának, nekem azt mondta a védőnő hogy csak akkor adhatok ilyen kevertet, ha külön külön bevezettem a kajákat.
Neked megengedte? Mert én is szívesebben adnám néha a babakajákat
#6.
"Neked megengedte?" Komolyan ennyire be vagytok rottyantva egy védőnőtől?
6-os, a vedono javaslatot tehet, de ennyi, szuloi kompetencia eldonteni, hogy mit csinalsz a gyerekeddel.
En speciel meg bevezetesi tablazatot se hasznaltam, mert total belezavarodtam. Ahany konyv, oldal, vedono, mind mas tablazatot hasznal, igy en feladtam inkabb, adtam amit gondoltam.
Annyit kivartam, hogy 6 honapos legyen a gyerek es egy nap egy uj iz adtam, de ennyi. Nem vezetgettem be semmit napokig, nem neztem grammokat, nem kovettem sorrendet.
Arra figyeltem, hogy a tiltolistas eteleket ne adjam, mint pl a mez.
Es kepzeld el, a kisfiamnak semmi baja :D Mondjuk ez nyilvan mazli kerdese is, hogy nem allergias semmire, a hasa se fajt 3 honapos kora utan soha, ezt alairom. De nagyon orulok, hogy a mi esetunkben nem feszultem ra, csomo, szamomra ertelmetlen szabalytol megkimeltem magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!