Bébiételtől hamarabb megéheznek a babák, mint a házi koszttól?
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 08:38
1/6 anonim válasza:
Ha normálisan fözöl neki, akkor nincs különbség, a bébiétel nem kevésbé laktató, csak tele van különféle müdolgokkal, amire a gyereknek ugyan nem sok szüksége van, de jó drágán el lehet adni.
2/6 anonim válasza:
bébiétel ugyan olyan jó és nincs tele semmi féle mű dologgal bírom mikor így a levegőbe beszélnek az emberek....
3/6 anonim válasza:
Nem, én ilyet nem vettem észre. Ugyanolyan laktató mindkettő, és én sem látok minőségbeli különbséget sem.
4/6 anonim válasza:
Nem hinném hogy párhónapos babáknak lehet mű élelmiszereket forgalmazni......
5/6 anonim válasza:
Én ugy vettem észre, hogy hamarabb megéhezik. Mondjuk az én fiam mindig éhes! De ha én főzök neki egy órával később kér enni.
6/6 anonim válasza:
Én nem spóroltam ki az anyagokat a főzött ételből, és kellőképpen tartalmas volt, sokkal töményebb, mint a bolti. És nem a hígságra értem.
A boltiban van rizsliszt, burgonyapehely, én ezekkel sosem sűrítettem (hanem burgonyával, rizzsel), a hús aránya sem 8% volt nálam... Kevesebbet evett belőle, de mégis tovább bírta a pocakja.
Szóval szerintem is van minőségbeli különbség, de ettől függetlenül az én lányom is evett, ha nem volt időm főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!