Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bébiételtől felpöröghet egy...

Bébiételtől felpöröghet egy kisbaba?

Figyelt kérdés

Fél üveg Kecskeméti barackpürét kapott a babám saját készítésű krumplival tegnap és ma. A déli alvások elmaradtak, nem tud elaludni, nyűgös.

Ezek a bébiételek hozzáadott cukrot tartalmaznak, lehet ettől ilyen?

5,5 hónapos.

2013. jan. 7. 14:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen lehet. A cukortól fel tudnak pörögni nagyon. Én a fiamnak nem adok semmit amiben hozzáadott cukor van, de a nagyinál kapni szokott sajnos túrórudit meg almakompótot utána mindig fel van pörögve és alig alszik.
2013. jan. 7. 14:17
 2/9 anonim ***** válasza:

én úgy hallottam hogy nagyon minimális mértékben vannak benne tiltólistás doppingszerek azótacsak óvatosan bánok ezekkel mert nem szeretném hogy a kis fitymácskámnak bármi baja legyen

32/N

2013. jan. 7. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Tejószagú....rég röhögtem ekkorát.

Tudod mi lett a kisbabával? JÓL LAKOTT! Tele lett energiával. Ettől pörgött fel.

2013. jan. 7. 14:31
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves utolsó, örülök, hogy legalább valakit megnevettettem ma!:D

2013. jan. 7. 15:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Jaj, ne értsd félre, nem gúnyolódtam :-)

Inkább a doppingos válaszolón vihogtam :-)))

De amúgy majd meg fogod tapasztalni, hogy erőre kap majd a babád az ételtől és ez így normális! :-)

2013. jan. 7. 15:13
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem vettem gúnyolódásnak, én azon mosolyogtam, hogy te jót röhögtél!:)

Olyan keveset alszik napközben a babám, közben persze nyűgös, remélem ha elkezd kúszni akkor kicsit jobban leköti magát, már unja a fekvést!:D

2013. jan. 7. 15:18
 7/9 Quorra ***** válasza:

"nem szeretném hogy a kis fitymácskámnak bármi baja legyen"

32N, nálad is baj lehet az emeleten, ha így hívod a saját gyereked.. Fitymácska... Pff.

2013. jan. 7. 15:47
 8/9 anonim ***** válasza:
mi ezzel a gond szerintem aranyos név :O ha már így kioktatsz akkor te hogy hívod?
2013. jan. 7. 15:51
 9/9 Quorra ***** válasza:
Nincs gyerekem szerencsére!
2013. jan. 7. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!