Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » A FŐTT, leturmixolt husi, hal...

A FŐTT, leturmixolt husi, hal kiolvasztása/felhasználása?

Figyelt kérdés

Vagy elég a többihez tenni pl főzelék és elég ha ha felmelegíti.

Most tettem el először párolt halat neki kis darabokban fagyóba, ha át volt párolva, elég simán melegíteni ugye, vagy erősebb hőkezelés kellene?

#Hús, hal kiolvasztás
2024. jún. 20. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Minden hutoben hutott, fagyasztott etelt 60 fok fole kell melegiteni.

Mindig.

2024. jún. 20. 23:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Itt régebbi kérdéseknél is többen írják, hogy csak bedobják a főzelékébe (amit épp pároknak zöldséget pl, és az felmelegíti/azzal turmixoljàk.

Nem hőmérőzőm, hogy az 60 fok meg van-e.. gondolom igen (?)

Most ez akkor kevés, és pártolják egyutt újra/forraljam fel 1-2 percig inkább valamivel?

2024. jún. 21. 00:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem a védőnő mondta, hogy mindenképp újra kell hőkezelni kiolvasztás után...

Mivel ezt turmixolt szmötyi esetében nem tudtam elképzelni, ezért mi nem is turmixoltuk a husit, csak kis cafatokra vágtuk, általában kiengedés és újraforralás után. Ez így nagyon pepecselős volt, örülök, hogy rövid ideig tartott a babámnál ez az időszak, de sajnos nem mertem csak úgy odaadni neki.

Ismerős anyuka csak kivette reggel, aztán kiolvadás után adta is a kisfiának, szerintem neki sem lett semmi baja (persze ez lehet csupán szerencse is 🙃).

2024. jún. 21. 00:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Kerdezo, elso vagyok. Igen, minden hutott, fagyasztott etelt plane hust ! ujra hokezelni kell, nem csak langyosra melegiteni.

Nem is ertem, van aki ezzel nincs tisztaban ?

2024. jún. 21. 11:07
 5/5 A kérdező kommentje:

4 Hőkezelés az is ha forró főzelékhez keverem, vagy a konkrét újraforralás is.

Mivel ez nem nyers hús, hanem kész, màr főtt baby étel, vagy csak maga a főtt hús, így nem, nem az.

Nézd meg a keresőt, nagyon sokan nem forralják újra a főve eltett husit, csak bedobják a meleg/forró aktuális kajához. Szóval nem, nem evidens.

2024. jún. 22. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!