Rosszul csinálom a hozzátáplálást?
Meg csak 7 honapos :D
Semmirol nincs lekesve, ne keseredj el, elete vegeig enni fog meg.Kostolgat, ez a lenyeg.
Orvos aggodik a hizasa miatt? Igazabol ez itt a kerdes,mert nyilvan ebben o a kompetens, nem mi vagy a vedono.
Hat akkor hivd fel. Nem kell am megvarni a statuszt, ha valami problema van.
Inkabb o mondja meg,hogy ez most jo vagy nem jo.
Az a baj hogy még sok gyerekorvos sem kompetens, mert sokszor kukaságot mondanak mert letagadtak az ókorban. Nem tudom nektek milyen fajta orvosotok van.
A szoptatás támogatás csoport tök hasznos fb-n. A másik hogy nem állt meg a fejlődésben hiszen nőtt cm-bem, tehát már történt valami. Az hogy stagnál általában semmit nem jelent. Az is lényeges hogy ti milyenek voltatok kicsiként. Pl a lányom pár gramm és centi eltéréssel ugyanúgy fejlődik mint én anno (megnéztem a kiskönyvet).
Ártónéni bolond. A 3 centi hossznövekedèsre használta el a gyerek az energiát. Jól csinálod a hozzátáplálást, nem kell sem erőltetni sem elkapkodni.
Ha megduplázta a súlyát, ha elmúlt fèl èves, esetleg a nagy meleg miatt amùgy is lassul a súlygyarapodàs.
Csak azt csinálod rosszul, hogy tápszerrel tömsz egy anyatejes már hozzátaplált gyereket. Semmi szüksége rá (sinlac=tápszer).
Nyár van, meleg, más sem kívánja az ételt. A lényeg, hogy annyiszor szopizzon amikor csak akar és kínáld vízzel is, hogy ebben a hőségben ki ne száradjon.
Pürék helyett kínálhatod lédús gyümölccsel is.
De egyébként nincs elkésve semmivel. Egyik gyerekem se evett 7 hónaposan. Se a tápszeres, se az anyatejes. Mindkettőnek 99 %-ban az anyatej/tápszer volt a fő tápláléka ennyi idősen.
Nem, nem maradtak tápszeresek/anyatejesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!