Hogyan kezdjem el ?
Na, elég gyorsan eljutottatok a személyeskedésig!
Én csak másodkézből szolgálhatok infóval, mert 6 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, de a családból aki korán kezdte, az reszelt alma levével indított. Anyósnak és anyukámnak sem volt elég teje, akkor még ezt javasolták, unokahúgnál meg a tápszeres kaki állítólag így kevésbé csípte ki, orvos javasolta nekik 3,5 hónaposan, hogy kapjon almát.
A bolti cuccokat egyelőre hanyagolnám a helyedben, egyre több friss gyümölcsöt (zöldséget) kapni, ennyi idősen még nem esznek akkora mennyiséget és olyan összetett ételeket. Hámozol, pépesítesz, eszik. A maradék jut neked ;).
Mondjuk egy 19 éves sérült ember esélyes, hogy még mindig jobban tud nyelni fekve is, mint egy alig 4 hónapos baba. De a sérült felnőtteknél sem ritkák a nyelési problémák, szóval nem mondtál semmi bizonyító erejűt.
Mondjuk remélhetőleg a természet megoldja, és a babának "több esze lesz", mint a "kedves" anyukának - egyszerűen nem fogad el még ételt.
Hát, sajnos bárkinek lehet gyermeke, akinek kedve szerint teheti tönkre az egészségét...
Igazad van kérdező, az egészséges emésztőrendszer huszadrangú kérdés. A lényeg, hogy te szuperanyu legyél, hogy a te gyereked már 4 hónaposan tolja be a rostoslét.
Ugye a védőoltásokat sem adatod be neki?
Húhaaa, már délelőtt is láttam a kérdésed és bele is kezdtem a válaszba, csak az én babám közbeszólt, de írni akartam hogy kapni fogsz hideget meleget ezért a kérdésért, a lényeg hogy úgy csináld ahogy nektek jó. Sokaknak fogalmuk sincs arról hány anya kezdi meg a hozzataplalast 6 hónapos kor előtt és ezzel nem ölik meg a gyereket, sokan orvosi utasításra kezdik stb…. Na de mindegy is. Én is 4 honaposan kezdtem a fiamnál, először alma péppel majd sütőtök, répa, őszibarack.. tartottam a 3 napos bevezetést, első nap pár kanál majd minden nap kicsit többet
Nekem van egy polcnyi bolti babakaja és van egy rekesz tele saját készítésű babakajával a fagyasztóba, a bolti nem ördögtől való én is inkább arra figyelek hogy ne legyen benne cukor/só amire még nincs szükségük
Figyeld a babád jelzéseit ha valami nagyon nem tetszik ne keseredj el próbáld meg pár héttel később újra hátha akkor már tetszik neki, sok sikert 🙂
Figyelj, egy dolgot jegyezz meg: marhára nem erdekelnek senkit a veszteségeid, nyűgjrid, nyavalyáid, ez itt nem egy online lelkiző-támogató oldal.
Lathatóan nincs tapasztalatod babákkal, de akkora mellényed van, hogy hülyenek nézel mindenkit, akinek veled ellentétben van. Szó se róla, ehhez is jogod van, hidd csak, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
Persze, a te gyerekednek semmi baja nrm lesz - legalább is soha nem fogod belátni, hogy miattad van baja, a te fajtád így szokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!