Miért vannak 4 hónapos kortól a bébi ételek, meg a különböző pürék, ha elméletileg, nem lehet/nem ajánlott elkezdeni 6 hónapos kor előtt a hozzátáplálást?
100%ban tápszeres babánál, azt mondják, hogy így sem lehet elkezdeni a hozzátáplálást 6 hónapos kor előtt…akkor miért vannak 4 hónapos kortól már teák/gyümölcs pürék/bébi ételek?
Olvastam én a WHO ajánlásokat meg minden, de akkor minek gyártanak olyat, amit 4 hónaposan elvileg már lehetne adni, hogyha közben meg azt fújják, hogy nem lehet?? Ez csak nekem nem egyértelmű?
mesélj, mit tudsz, ami ne lenne tudható mindenkinek? pl. honnan veszed, hogy én eszem húst? :D érdekes...
sztem inkább hagyjuk :D
Akkor fény evő vagy?
Zöldséget sem eszel? Gyümölcsöt sem? Tejterméket sem? Tudtad, hogy a tejet, meg sem bírja emészteni a szervezet? Remélem nem használsz vegetát sem a levesbe, mert nagyon káros! Remélem pékárut sem fogyasztasz! Hagyjuk már. Ilyen elven semmit ne egyen az ember/gyerek, mert tele van “pálmaolajjal, cukorral, tartósítószerrel”😂komolyan már mindenből ügyet csinálnak az emberek. Minden gyerek/felnőtt azt egyen, amit szeme, szája megkíván. Tojom le a pálmaolajat meg ezeket a marhaságokat. Itt a hozzátáplálásról volt szó, nem a pálmaolajról és a cukorról és társairól
Amikor a most 8 éves fiam született, még az volt az ajánlás, hogy anyatejes babának 6 hónaptól, tápszeresnek 4 hónaptól hozzátáplálás.
Védőnői ajánlásra így a fiam is 4 hónaposan kezdett kóstolgatni. Ha azt láttam volna, hogy nem áll készen, akkor persze hagytam volna a francba, de nem volt semmi gond, nagyon nyitott volt rá.
Az emésztőrendszere meg köszöni jól van.
Szóval nem is olyan régen még nem volt ördögtől való a 4 hónapos ht, csak az elmúlt 3-4 évben akarják miatta felkoncolni az anyukákat.
Köszönöm! Akkor nem csak én látom így ❤️
Bébiételben méreg van, de a cukor az nem gond?
Szakadok a röhögéstől. Inkább igyon cukros babateát, mint egyen mondjuk bio almapürét? Az szép...
13-as vagyok. Nincs egy önálló gondolhatod. Ezt jelenti, hogy életképtelen vagy. És önbizalomhiányos.
De nem a te hibád, nyilván a környezet miatt nem tudtál fejlődni.
Egy pszichoterápia nagyon hasznos lenne, mielőtt a gyereket elcseszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!