Csak olyan pürét fogad el a kislányom, aminek nagy %-ban alma az alapja, ami aggaszt hogy hajtja. Lehet ebből gond?
Ht - hozzátáplálás.
Igen? Eddig mindenki azt mondta hajt az alma. Az összes pelusban van kakipuki vagy egy minimális adag, az almára fogtam eddig de akkor lehet mégsem..
Köszi!
Az alma héjában van a pektin ami hasmenés ellen jó. Azért ajánljak olyankor héjastul reszelni, de babának hámozottan kell adni. Ettől még nem lesz hasfogó hatású. Változik a széklet amikor elkezdez hozzátáplalni az normális. Kell idő míg az emésztés idomul. Mi is 3 hete csináljuk. Mennyi ízt adtál neki? Vártál eleget, hogy megkínáld többször egy ízzel? Tudom van aki 3-4 naponta már próbálja az új ízt, de én azt láttam a babám arra nem vevő. Két hetig csak almát adtam a második hét végére kezdte megenni addig nem ízlett neki látszott rajta zavarja,hogy savanyú. A legedédesebb alma se jött be neki. A krumpli alma jobban bejött neki.
Ha egy ízt megszokott, tetszik neki nem baj ha kevered az ismeretlent azzal. Jó nyilván a spenótot majd nem almával adod, de az nem baj ha kevered az almát mással.
Héj ide vagy oda, a mamát mindig meghajtotta. Nem vagyunk egyformák.
Ha nem szimpatikus a darabos, akkor nem nagyon van ötletem. De ha nem híg a széklet hanem csak szimplán normál állaga van akkor nem hiszem hogy gondot okozna.
“ Az alma,banán az hasfogó.Az tuti nem hajtja."
Aha…erről az én lányomnak nem szóltak….őt ugyanis hajtja a banán. Sokkal lágyabb a széklete, ha banánt eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!