Baba kis adag püréit miben fagyasszam le?
Most kóstoltatunk egyelőre még. A lepürésített dolgokat miben érdemes fagyasztani?
- Jégkockatartóba, és simán bezacskózva fagyóba (amíg csak 1-2 kanállal eszik még a kóstoltatásnál jó lehet?
- illetve bébi ételes üvegekben?
Köszi a Pepco-s tippet is, szerintem beszerzem! :)
U.I: Most olvasom az Anya, kérek még! c. könyvben ezeket, amiket írtok, és ott még olvastam egy jót: ebből a lezárható jégkocktartóból 24 óra után áttehető kis dobozkába, és így újra felhasználható a porciózáshoz. :)
Illetve megjegyzem, hogy a fagyasztással egyébként SEMMI baj nincs. Csak max 1-2 dolognál roncsolódik a rostja bizonyos ételeknek, akkor valóban picit vizesebb ízű, de az elenyésző. Azt értem, ah frissen akarja adni valaki. A vitamintartalma pedig nagyjából azonos a fagyasztottnak. Sőt, konkrétan ha frissen fagyasztod le, még több vitamin is marad benne, mint amikor sokáig áll nálad a pulton, vagy máshol.. (De ebbe nem akartam belemenni, mert nem célom mást győzködni, csinálja nyugodtan naponta, nekem mondjuk haszontalan volt az a válasz, mert nem azt kérdeztem ő miben nem csinálja.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!