Kinél hogy néz ki a hozzátàplàlàs 7 hó környékén? 5,5 hósan kezdtük. Úgy értem leginkàbb hogy mik a napi ritmusok időben és miket adtok pl tízórai és uzsira?
7 hónaposan kezdtük, addig nem érdekelte. Blwztünk, elé tettem azt, amit mi is eszünk, aztán kóstolt belőle, ha akart.
Sosem grammoztam, nem izgulta túl, nem volt cél kiváltani semmit. Az volt a fontos, hogy minél több dologgal találkozzon, és a saját tempójában egyen, amennyi jól esik neki.
7 hónaposan már pici falatkákat csipegetett.
Ébredés után 1 órával volt a reggeli, vajas kenyér, felvágott, uborka, grízkása, tojás. Bármi amit én reggeliztem, abból ő is csemegézett.
Aztán 2-3 órával később cicizett, aludt. A tízórait átaludta.
Ébredés után 1 órával ebédeltünk, megint abból csemegézett, amit én ettem. Az uzsonna időt átaludta, így vacsoránál találkozott újra szilárd étellel, majd cici.
Én az Anya, kérek még! könyv ajánlásai alapján blw-ztem.
[link] Kemény volt, mert ugye 1 év alatt kifejezetten tiltólistás a só, tartósítószer a fejletlen bélflóra miatt, a cukor az idegrendszeri fejlődést befolyásoló hatása miatt, de ebben a könyvben voltak jó receptek, hogy hogyan állítsuk elő a bolti cucc egészséges megfelelőjét. A saját táplálkozásunk is sokat változott ezáltal, mert utánanézegettem az addig fogyasztott kaják összetevőlistájának… pl.a kolbászfélék, szalámik 99%-ában van nitrites pác só, a nitrit meg ugye életveszélyes a babáknak, mert a hemoglobinhoz kapcsolódik, ami onnantól nem tud oxigént szállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!