9hós baba vacsorája?

Figyelt kérdés

Sziasztok

9 hónapos babának ti mit adtok vacsira és mennyit?

Tápszert elutasítja az anyatej nagyon kevés.

6 körül eszik egy kenyér belsöt de ezt kevésnek érzem reggelig.

2023. nov. 28. 20:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

A kisfiam már darabosan eszik. Én vajat kenek a kenyérre, magas hústartalmú csirkesonkát adok hozzá, nem üres kenyeret kap.

Ma az ebédből kapott vacsorára, cukkinis-répás-paradicsomos pulykahús bulgurral. Utána banánt is evett.

De szokott bundáskenyeret, zabkását, tejbepapit, babacsintát vagy rántottát kapni.

2023. nov. 28. 22:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Ami a mi vacsorank volt, figyelembe veve, hogy ebben az idoszakban minden etelunk az alabbiak nelkul keszult: fustolt/nyers hus/hal/tojas, mez, hozzaadott cukor, tul sok so, extra csipos chilik, kakao/kave.
2023. nov. 28. 22:32
 13/14 anonim ***** válasza:
A sonkás kenyérről jut eszembe, az én fiam ekkora korában úgy ette a kis katonákat, hogy a sonkát levette, a kenyérnek potty, sonka meg hamm :-) A kis húsimádó. Bundáskenyérnek megette. Fasírtot is sokszor csináltam (tejmentes diéta kellett nekünk is, bár sokszor anyatejet tudtam használni tehéntej helyett).
2023. nov. 28. 22:47
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Tojás mentes dieta is van sajnos így azok az opciók is kilöve.

Kb mekkora adag ami elég nekik? Picit elvagyok veszve ebben a táplálásban.

2023. nov. 29. 05:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!