9hós baba vacsorája?
Sziasztok
9 hónapos babának ti mit adtok vacsira és mennyit?
Tápszert elutasítja az anyatej nagyon kevés.
6 körül eszik egy kenyér belsöt de ezt kevésnek érzem reggelig.
Gyümölcspüré,babakeksz.
A kisfiam babakakaót kap.210mlt.
Lehet kapni baba kakaóport. Így megissza a tápszert.
Gyümölcs+babapiskóta,virsli,tejberizspép ezeket nagyon szereti a fiam
Próbáld ki
Ma ilyen dm-es lazacos pürét kapott. Utána vizet ivott. Kerülöm estére már a tejes, édes dolgokat. Mondjuk lefekvés előtt be szokott dobni még 200 ml tápszert plusszban, mivel már nem szopizik.
Junior italt próbàltad esetleg? Milumilnak van vaníliás teje (természetesen cukormentes), kicsit más, mint a tápszer. Igaz, hogy az van ráírva 1 éves kortól, de ahogy az összetevőket néztem 9 hónapos már simán ihatja napi pár alkalommal.
Egyszer próbáltam a gyümölcsös pizsama hamit, mert az nem cukros-szerintem viszont marha tömény. Esetleg azt higítva lehet adni.
Ja most láttam, hogy tejmentesek vagytok.
Akkor csak a tápszer ízesítéssel lehet trükközni.
Gyümölcsöt nem adnék neki vacsira és babapiskótát sem. Hamar felszívódik, a piskóta meg tiszta cukor meg tartósítószeres szr.
Mivel tejmentes így az adott tapszerrel csinálnék neki tápszeres vízbe darát. Eltelíti. Esetleg izesítésnek egy kis kakaópor mehetne bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!