Cumisüvegből megeszi, kanállal nem?
Figyelt kérdés
5 hós tápszeres babám, alma, banán, körte már megy, de ha kanállal adom kiköpi. Viszont egy cumisüveg cumiján csináltam nagyobb lyukat, és úgy megeszi amennyit csak adok. Adjam neki így? Persze próbálom majd a kanalat, de úgy néz ki, nem az új íz van ellenére, csak a kanalazásból nyelés nem megy még neki.2023. okt. 27. 11:54
11/13 anonim válasza:
Egyértelmű hogy még nincs kész a hozzátáplálásra. 6 hónapos kor alatt teljesen felesleges, akkor is úgy ha érett rá. Várd ki a 6 hónapos kort és próbáld akkor. Nem vagyok tápszer kedvelő, de szerintem a mai gyümölcsöknél még az is jobb. Nem az a lényeg hogy beletölts 1,5-2 deci pépes gyümölcsöt, hanem hogy megtanuljon enni.
12/13 anonim válasza:
6 honaposan kezdtuk el a hozzataplalast tapszeres kisfiammal, de rohadtul nem volt meg ra erett egyebkent, csak ugye gyerekorvos, vedono mar baszogatott, hogy ideje.
Bar en nem eroltettem egy percig se, altalaban az volt a vege, hogy egy icipici puret lenyalt a kanalrol, majd kikopte. Lenyelni 7,5 honapos koraig semmit nem nyelt, de utana fokozatosan, lassan belejott az evesbe. Mennyiseget csak 1 eves kora utan evett egyebkent.
Nem lehet ezt szerintem annyira eroltetni, vagy inkabb ugy mondanam, hogy nem erdemes. Nem kell rohanni sehova, egesz hatralevo eleteben enni fog.
13/13 anonim válasza:
Uristen, remelem ezt nem gondoltad komolyan…. meg el sem kellett volna kezdeni hozzataplalni, cumisuvegbol purevel etetni meg soha nem kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!