Minden egyes fűszert, gabonát bevezettetek?
Őszinte leszek… A hajamat tépem.
A védőnő szerint mindent 3 napig kell bevezetni. 8 hónapos a kislányom, szinte sehol sem tartunk, mert mindent 3 napozunk.
Oké, zöldségek, húsok, gyümölcsök, allergének menjen a 3 nap, de minden egyes fűszert, vagy minden egyes búzafélét külön 3-3 napig kell bevezetni?!
Olvastam, hogy csak nálunk van ilyen szigorú ajánlás, külföldön nincs.
Segítsetek, ennek van tudományos alapja, fontos, hogy így csináljam, tartsak ki, vagy a bazsalikom mehet a kakukkfűvel?
Köszönöm.
Dehogy, ez a 3 napozás akkora bődületes hülyeség, hogy én magam is elmosolyodtam, mikor a védőnő magyarázta. Csináld ahogy jól esik. Gondolod a korábbi évezredek emberei táblázazokkal rohangálva etették a babákat?
Szerintem nagyon maximum a durván allergizáló ételek esetében van értelme. De pl tejnél semmiképp, mert ha allergiás azt 2 hét múlva fogod kb rebdesen észre venni, az elég alattomos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!