Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 3 nap múlva lesz 5 hónapos a...

3 nap múlva lesz 5 hónapos a fiam.Be lehet vezetni már a húst?Aki bevezette az hogyan tette?

Figyelt kérdés

Amiket kapott már:

Alma

Krumpli

Répa

Barack

Sütőtök

2021. okt. 11. 09:14
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem korai még, ráérsz vele egy-két hónapot. Én csirkével kezdtem 7 hónaposan, összeturmixoltam zöldséggel.
2021. okt. 11. 09:17
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Még ráérsz.

Adj neki cukkinit, zabpelyhet, kukoricadarát, édesburgonyát, sok mindent lehet még a hús elött

2021. okt. 11. 09:20
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Ja, félreolvastam, azt hittem, 6 hós lesz.

Basszus, akkor ez a gyerek csak 4 hónapos. Nem, még ne adj neki húst.

2021. okt. 11. 09:21
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
6 hónapos kortól lehet azt hiszem. Én először életkornak megfelelő üveges hamikával kezdtem. Aztán már főztem, turmixoltam itthon is.
2021. okt. 11. 09:38
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Egy éves koráig nem adtam húst. Szerintem nehéz nekik,előbb szokjak meg a többi új ételt,ízt.
2021. okt. 11. 10:33
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Féléves korig nem kapott semmit anyatejen kívül. Utána sokáig zöldség gyümölcs. És csak aztán hús.
2021. okt. 11. 10:36
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Amíg többségében anyatejet/tápszert kap nem kell változatosan étkeznie. Ha belegondolsz, a legtöbb baba féléves koráig egyfélét eszik. Szóval ráértek szépen fokozatosan.
2021. okt. 11. 11:04
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
Várd meg a 6 hónapot és kezdj csirkével.
2021. okt. 11. 11:46
 9/9 anonim ***** válasza:
56%

5-ös vagyok. Miért nem hasznos a válaszom?? Mert nem tömtem hússal egy csecsemőt? Gratulálok,főleg annak,aki egy 4 hónapost már azzal etetne..

6 hónapig csak anyatejes volt,de még most is szoptatom. Elég nehezen ment a ht,és a húst nehéznek gondolom..na mindegy,mindenki maga tudja,de azért így lenyomni..

2021. okt. 11. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!