Mit lehet adni a babának, ha már sokszor nem fogadja el a pürét, darabosat pedig igen?
Figyelt kérdés
9 hónapos múlt, jelenleg alul van kint teljesen két foga meg már bújik a felső kettő fogacska.
Kenyér belét és banánt adtam neki kis darabkákban. Nagyon élvezte, tetszett neki. Pürében is olykor hagytam kisebb darabokat, de az nem tetszett neki annyira, mint a kis falatkás evés.
2023. jún. 30. 13:01
1/4 anonim válasza:
Ha a darabos érdekli mostmár, akkor bármit. Nem kell a pürét erőltetni. Amit ti esztek, az is jó neki (ha be van vezetve minden), felvágod olyan kicsi darabokra, hogy ne fulladjon meg tőle. Olyan erős az ínyük, meg tudja rágni.
2/4 anonim válasza:
Lehet már darabosat adni neki nyugodtan.
3/4 anonim válasza:
Most ez komoly kérdés?
Hat darabosat.
Én 6 honapisan mar darabosat adtam, mert a püretől ökölődtek. 9hónapisan mar nagyon nem is daraboltam, kapták egészben.
4/4 anonim válasza:
8 hónaposan érdemes elkezdeni áttérni a darabos ételekre. Nem kell erőltetni a pürét, ha ő sem akarja.
A rágáshoz nem kell fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!