Milyen baby étel készítő készüléket vettél a baby pürék készítéséhez?
Tipikus válasz a "semmilyet, van itthon botmixer". Tény, jó az is.
De nekünk pl.van egy Avent 2in1 gépünk. És imádom. Az edénybe beleteszi az ember a párolnivalót. Be tudod állítani, hogy 5-10-15-20 percig párolja, attól függően, mit csinálsz. Amikor kész, megfordítod az edényt, és összepürésíted. Sokkal egyszerűbb, mint a botmixeres verzió. Mondom ezt úgy, hogy az első gyereknél én is botmixereztem. De ezzel a géppel sokkal sokkal egyszerűbb. A fiamnak egy ilyen párolás 2 napra volt elég. Így csak minden másnap csináltam neki újat.
Semmit. Van itthon botmixer Tefal, az ultra brutál, megpárolt zöldség, gyümölcs 10 másodperc alatt kész pürére, vagy ha csak párszor nyomom a gombot darabkásra.
Van saját műanyag tégelye a botmixereléshez. Nekem ez vált be.
Most komolyan hogy még egy ilyen kérdésre adott válaszokat is képesek vagytok lepontozni?
Tényleg néhány emberkének igen megkeseredett élete lehet 😀
Az első gyerekkel én is pároltam plusz botmixert használtam de ég és föld hogy milyen állagúra tudja a bébiétel készítő megcsinálni...
Nekem egy ilyen volt itthon már bőven a gyerekek születése előtt. Már kb 7 éve használom, majdnem naponta, csomó mindent lehet benne csinálni. Amikor püréztünk akkor utána turmixoltam, aztán később villával nyomkodtam össze a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!