Milyen baby étel készítő készüléket vettél a baby pürék készítéséhez?
Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 00:59
1/20 anonim válasza:
Sima turmixgep. De nem vettem külön, volt itthon. Tán már létezik külön "baby" pure készítő? 🤣
És amúgy sem puresitettem le a babymet🤔
2/20 anonim válasza:
Semmilyet. Érdekes, hogy ezt is el lehet adni valakinek. Megparolod, botmixer, ennyi.
3/20 anonim válasza:
Botmixer. Nem volt szükség gépre,felnőtt ember vagyok,el tudok készíteni egy babakaját.
4/20 anonim válasza:
Semmilyet. Azt a keveset, amit eszik, átnyomtam egy szûrôn, késôbb meg összenyomkodtam villával.
5/20 anonim válasza:
Botmixer
Tupperware szuperszónikus aprîtó
Az előbbi évek óta hasznàlatban volt màr…
utóbbit a ht alatt , de amúgy is vettem volna..
Azt azóta is hasznàlom.
Egyébként a Tupit azt akkor használtam, amikor vendégekhez mentünk vagy házon kívül voltunk és nem akartam üvegeset adni.
De annyira rövid ez a szakasz, hogy tuti nem invesztàlt volna bele nagyobb összegeket (feleslegesen)
6/20 anonim válasza:
Én mappy-t rendeltem az emagról. Árban sokkal jobb mint az avent de szerintem nem tud kevesebbet.
Az első gyerekkel én is botmixert használtam de utólag bárcsak vettem volna már akkor is!
7/20 anonim válasza:
Semmilyet. Van itthon botmixer.
8/20 anonim válasza:
Semmilyet. Nekem van egy olyan konyhai gépem, amivel tudok párolni, főzni, aprítani, dagasztani stb. Így abban csinálom neki is a püréit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!