Adhatok ilyet a babának?

Figyelt kérdés
Zabpehely,alma,tej ezt leturmixolva adhatok a babának?
2023. márc. 30. 12:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Meg is őrülnék, ha táblázatokból kellene nevelnem, etetnem, meg úgy enblock élnem.
2023. márc. 30. 13:08
 12/19 A kérdező kommentje:
3as válaszoló el tudom képzelni hány anya eteti úgy a gyerekét aki a táblázatokat bujka úton útfélen.
2023. márc. 30. 13:15
 13/19 anonim ***** válasza:
14%

12. Elég sokan.

11. Őrülj, szerintem senki nem kérte a véleményed.

2023. márc. 30. 13:18
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát én sem fogom táblázat szerint etetni a gyerekem meg is bolondulnék, hogy állandóan a táblázatot nézem mikor mit ehetnek.
2023. márc. 30. 13:22
 15/19 anonim ***** válasza:
74%
Az a baj, hogy rengeteg az aluliskolazott no meg a mai napig, akiknek bar a legmenobb telefonjuk megvan, de arra mar nincs agyi kapacitas, hogy utana nezzenek, pl. hogy a magyar tablazatok 70-80 evesek, es borzaszto elavultak. Na, ok jonnek a tablazatokkal.
2023. márc. 30. 13:24
 16/19 A kérdező kommentje:
Engem sem etettek táblázat szerint a szüleim 24évvel ezelőtt és még mindig élek.
2023. márc. 30. 13:33
 17/19 anonim ***** válasza:
55%

...és tejet akarsz adni a babának...

Csak aztán a válaszok alapján módosítottál, hogy ja, igen, táááápszerre gondoltál.😂

Igen, a táblázatok elavultak, viszont van az az egy hasznuk, hogy az ilyen kérdezőféle huszonéves, de mindent mindenkinél jobban tudó anyukákat annyi információval ellássák, hogy 1 éves kor előtt ne egyen már a gyerek tejet, hogy informálják az allergénekről, és arról, hogy mik a legkönnyebben emészthető, legkevésbé allergén ételek.

De ja, én vagyok az aluliskolázott, míg a kérdező "Engem sem etettek táblázat szerint a szüleim 24évvel ezelőtt és még mindig élek." hozzáállásáért jár a vállonveregetés. Atyaég.

Kérdező kedves, nem is az a kérdés, hogy élsz-e, hanem hogy 40 éves korodra milyen emésztési problémáid, "autoimmun" betegségeid lesznek, amik a szüleid "jóvanazúgy, eszi a gyerek is amit mi" mentalitásában gyökereznek...

2023. márc. 30. 13:45
 18/19 anonim ***** válasza:
72%
9-10 hónapos kortól mindent adtam gyakorlatilag, beleértve a teljes tejet higitva, nem töményen. Talán polipot meg kagylót nem, de relatíve kevéssé releváns a napi táplálkozásunkban.
2023. márc. 30. 14:28
 19/19 anonim ***** válasza:
46%
13. Azok követik a táblázatokat, akik teljesen tájékozatlanok. Ha csak egy egész kicsit utána olvasol látod, hogy teljesen felesleges. Ettől függetlenül nem követ el egyik tábor sem hibát, csak nem értem a pökhendi stílusod. A te véleményed sem kérte senki ennyi erővel. 🤷‍♀️
2023. márc. 30. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!