Adhatok ilyet a babának?
12. Elég sokan.
11. Őrülj, szerintem senki nem kérte a véleményed.
...és tejet akarsz adni a babának...
Csak aztán a válaszok alapján módosítottál, hogy ja, igen, táááápszerre gondoltál.😂
Igen, a táblázatok elavultak, viszont van az az egy hasznuk, hogy az ilyen kérdezőféle huszonéves, de mindent mindenkinél jobban tudó anyukákat annyi információval ellássák, hogy 1 éves kor előtt ne egyen már a gyerek tejet, hogy informálják az allergénekről, és arról, hogy mik a legkönnyebben emészthető, legkevésbé allergén ételek.
De ja, én vagyok az aluliskolázott, míg a kérdező "Engem sem etettek táblázat szerint a szüleim 24évvel ezelőtt és még mindig élek." hozzáállásáért jár a vállonveregetés. Atyaég.
Kérdező kedves, nem is az a kérdés, hogy élsz-e, hanem hogy 40 éves korodra milyen emésztési problémáid, "autoimmun" betegségeid lesznek, amik a szüleid "jóvanazúgy, eszi a gyerek is amit mi" mentalitásában gyökereznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!