Anyatejes babának adhatok tápszerrel hígított pürét?
A fejés nem nagyon megy, csak anyatejes táplálás mellett a sárgarépát, sütőtököt 1es tápszerrel lehet majd higitani?
Most 5 hónapos a baba, lassan kezdem kóstoltatni, a védőnő meg szabin van 2 hétig, nem akarom zavarni.
4 hónapos státuszon mondta, hogy 5 honaposan kezdhetem, most meg nem is találkozunk.
Én a főzővizével higítottam, és mindig krumpli volt az alap, az mellé tettem egyéb zöldségeket. Én babám is anyatejes, mi is elkezdtünk kóstolgatni 5 hósan. Inkább kevesebb sikerrel. Most már azért alakulunk.
Nekem a répa megfogta a hasát. 2-3 napig nem kakilt utána, azt is nehezen és keményet.
Főzővízzel higítottam vagy kiforralt lehűtött vízzel amit amúgy is csináltam neki.
Én kivárnék amúgy fél éves koráig. Ráér ha van elég tejcsi
Én is fél évet tudtam, de a gyerekorvos szerint kezdjük el, és 6 hónapos korára kapjon húst is.
Komolyan nem tudom, kinek higyjek, de szerintem várok még vele 2-3 hetet.
Egyébként a védőnő és a gyerekorvos is azt mondja, hogy 5 honaposan kezdjem, egymástól függetlenül.
6hónaposan kaphat husit, azzal nincs gond, csak nem kell sietni.
Az én védőnőm olyan hozzátáplálós papírt adott ami kb 30éves ajánlást tartalmaz. Mikor megtudta, hogy a leírt 1év helyett 8hónaposan bevezettem a tojást rosszul lett.
Mondd azt, hogy adsz neki közbe meg várd ki a 6hónapos kort. Ennyire egyszerű.
Az Anya, kérek még című könyv szuper, mai ajánlásokat tartalmaz. Nagyon hasznos kis tippek is vannak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!