Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Milyen ételek vannak, amiket...

Milyen ételek vannak, amiket szinte minden totyogó megeszik?

Figyelt kérdés

Az, hogy az a valami egészséges-e, vegyük ki a képletből (+az édességeket)😁 én szerintem mindent lehet kis mértékben, pl. a virsli nem a legjobb, de egy rohanós napon nem okoz kárt vele az anyuka 🤗

Amik nekem eszembe jutottak:

- virsli

- sült krumpli (nem a fagyasztott)

- dínó falatkák

- vajas kenyér

- bolognai tészta

Milyen tuti befutó ételek vannak még?

Köszi 🤗💕

2023. jan. 14. 09:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

A 2,5 évesem mindig, minden körülmények között megeszi a vajas kiflit, vagy ha azt sem, akkor a vajas-lekváros kiflit. Az még sosem maradt rajtunk. Minden más abszolút hangulat függvénye. Valamelyik nap 3x is kért repetát a fasírtból zöldborsófőzelékkel, következő alkalommal egy falat után eltolta, hogy ő nem kéri. A virsli, tojás, bundás kenyér mindegyike azt hinném, hogy kedvenc, de ugyanúgy van nap, amikor nyom nélkül eltűnik, máskor egy harapásnyom van csak rajta, egyébként érintetlen minden.

Szóval nálunk egyedül a kifli a nyerő.

Nasik tekintetében viszont szerencsés vagyok, a gyümölcsökkel, aszalványokkal, magvakkal tökéletesen ki lehet elégíteni a nasi-vágyát. Ja, meg a tasakos gyümölcspüré. Arra sem hallottam még soha, hogy nemet mondott volna akármelyik korabeli :D

2023. jan. 14. 11:16
 12/15 A kérdező kommentje:
Májkrémes kenyér
2023. jan. 15. 15:00
 13/15 A kérdező kommentje:
palacsinta
2023. jan. 26. 10:05
 14/15 A kérdező kommentje:
baccus írták többen már 😅
2023. jan. 26. 10:06
 15/15 anonim válasza:

Azok az ételek, amelyek általában befutóak a totyogók körében, és amelyeket szinte minden gyerek szeret, azok a következők lehetnek:

- Csirkemell (sült, rántott, stb.)

- Nudli, tészta (pl. spagetti)

- Pizza

- Rakott krumpli

- Zöldséges krémlevesek (pl. karfiol, répa, sütőtök)

- Zöldségek rizs mellett

- Húsleves

- Piskóta

- Tortilla, tacos

2023. máj. 17. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!