Pürés ételek bevezetése után (7,5 hónapos a babám) időre etetitek a babátokat vagy továbbra is "össze-vissza"?
Igény szerint kapott tápszert a babám, azaz amikor jelzett akkor vittem (akkor is persze amikor nem éhes volt csak nem tudtam mi a baja és a tápszert is megpróbáltam 😅).
Most a pürézéssel is ez a helyzet, hogy amikor éhesnek tűnik akkor vagy püré vagy tápszer de teljesen össze-vissza van az egész.
Ti hogyan csináljátok?
Van olyan nézet, hogy a család együtt egyen, de akkor ugye már nem igény szerinti az etetés, hanem amikor "idő van".
Most úgy csinálom, hogy eszik pürét és akkor kap tápszert, amikor kér (ami lehet fél óra vagy egy óra is). De utána gyakorlatilag nem lehet belőni h mikor lesz megint éhes 😬 szóval most konkrétan nagyobb a káosz, mint amikor csak tápot kapott :D
Ti ezt hogy csináljátok?
6,5 hónapos a fiam és most láttam az elmúlt pár napban, hogy kialakult nála egy alvásrend így igyekszem ehhez tartani magam és ehhez belőni az etetést.
Nehezebb dolgom van mint a lányomnál mert ő ugyan igény szerint szólított, de azt óramű pontossággal 3 óránként kérte.
A fiam meg 1,5-2 óránként simán eszik, most kezd kicsit több időket hagyni nekem.
A tesó oviban vagy, így maximum a vacsora lehetne együtt, igyekszünk tartani. Az ebéd, uzsi máshová esik, így azzal nem küzdök hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!