Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Anyukák, kérdeznék valamit!?

Anyukák, kérdeznék valamit!?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kisfiam 17 hónapos. Szépen issza a vizet, de nem sokat, egy nap kb 300ml + folyadéka még az esti tejital. Csináltam neki teát, utána néztem kicsit, olyat kerestem ami nem fekete, nincs benne koffein. Saga erdei gyümölcsös teát vettem neki, kb 2 cumisüvegrevaló vízben (4-500ml), 1 teafilter, 2 evőkanál cukor, és egy kis citromnak a felét facsartam bele. Ez így jó? Ebből már mostanra meg is ivott fél litert. Sok a cukor? Láttam hogy maltodextrin van benne.. Milyen teát ajánlanátok? És a citromtól igaz nem lehet baja? Már kapott és nem volt semmi, csak nem tudom nem e egészségtelen neki.. Teljesen tapasztalatlan vagyok, ne haragudjatok. Köszi, ha segítesz! :)

2022. szept. 17. 18:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg prés leveket is megpróbálhatnál, dobozos gyümölcslevet nem adnék neki, mert abban tuti van cukor különben nem tudnák tartósítani. Egy prés gépre érdemes beruházni, ilyen 15 ezertől már vannak jók. Teát én csak gyerekteát adnék, semmiben nem bízom amire nincs ráírva hogy gyerektea, mert általában feketeteát ízesítenek. És cukor nélkül. Hidd el ő még pici, az ő ízlése nincs elrontva mint a miénk, neki úgyis finom lesz ha nincs benne cukor :)
2022. szept. 18. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!