Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hogy tudnám úgy eltenni...

Hogy tudnám úgy eltenni télire az almát, hogy a babámnak is tudjak majd adni belőle, amikor el lehet kezdeni a hozzátáplálásnál a gyümölcsöket? Idén rengeteg alma termett. 34. hétben járunk.

Figyelt kérdés

2022. aug. 8. 18:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

"Igen, nagyon valószínű, hogy a panelban termelte az almát.

Rossz lehet, hogy ilyen kicsi a fejed és elképzelni nem tudsz a parányi világodnál nagyobbat. :)

Mesélek akkor: a 70-es 80-as években óriási "divatja" volt, hogy az emberek panelben éltek és hétvégenként kijártak a potom pénzen vásárolt közmű nélküli zártkertbe termelni, amit télire hazavittek.

2022. aug. 9. 06:59
 12/15 anonim ***** válasza:
33%
Ja... Csak most 2022 van. Rossz lehet neked, hogy leragadtál a 70-es, 80-as években.
2022. aug. 9. 07:33
 13/15 anonim ***** válasza:
72%
12, mert almát hűtő nélkül eltenni 70-es évek? Hogy oda ne rohanjak! :D
2022. aug. 9. 18:27
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem akartam vitát indítani a kérdésemmel. Egy fagyasztó szekrényem és egy ládám is van. A szekrény tele van, a láda pedig kb félig. Természetesen kertem is van, tele zöldséggel. Azokból is jócskán termett szerencsére és még terem is. Ezekkel is gyarapodik folyamatosan a fagyasztó.

Az egészséges almákat természetesen frissen tárolom, viszont egy része hullott, ami az esés miatti ütődéstől kezd rohadni vagy éppen a darazsak és bogarak kezdték meg. Ezért szerettem volna ezeket a nem teljes mértékben egészséges almákat is feldolgozni, ne vesszen kárba. (Gyümölcslevesnek való is van már néhány zacskóval a fagyasztóba.) Idén már elég sok lekvárt, szörpöt raktam el, szeretem a megtermett zöldségeket-gyümölcsöket felhasználni hasznosan.

2022. aug. 10. 17:22
 15/15 NTBS ***** válasza:
Sima tárolás (mint régen), befőzési, fagyasztás.
2022. aug. 12. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!