Hogy tudnám úgy eltenni télire az almát, hogy a babámnak is tudjak majd adni belőle, amikor el lehet kezdeni a hozzátáplálásnál a gyümölcsöket? Idén rengeteg alma termett. 34. hétben járunk.
"Igen, nagyon valószínű, hogy a panelban termelte az almát.
Rossz lehet, hogy ilyen kicsi a fejed és elképzelni nem tudsz a parányi világodnál nagyobbat. :)
Mesélek akkor: a 70-es 80-as években óriási "divatja" volt, hogy az emberek panelben éltek és hétvégenként kijártak a potom pénzen vásárolt közmű nélküli zártkertbe termelni, amit télire hazavittek.
Nem akartam vitát indítani a kérdésemmel. Egy fagyasztó szekrényem és egy ládám is van. A szekrény tele van, a láda pedig kb félig. Természetesen kertem is van, tele zöldséggel. Azokból is jócskán termett szerencsére és még terem is. Ezekkel is gyarapodik folyamatosan a fagyasztó.
Az egészséges almákat természetesen frissen tárolom, viszont egy része hullott, ami az esés miatti ütődéstől kezd rohadni vagy éppen a darazsak és bogarak kezdték meg. Ezért szerettem volna ezeket a nem teljes mértékben egészséges almákat is feldolgozni, ne vesszen kárba. (Gyümölcslevesnek való is van már néhány zacskóval a fagyasztóba.) Idén már elég sok lekvárt, szörpöt raktam el, szeretem a megtermett zöldségeket-gyümölcsöket felhasználni hasznosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!