Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » A hozzàtàplàlàst legelején...

A hozzàtàplàlàst legelején mekkora mennyiséget evett meg a babàtok?

Figyelt kérdés
Ha első nap kb egy evőkanál második nap 2 evőkanálnyi az jó? Harmadik nap is kb 2 evőkanálnyit evett meg ugyan abból (répa)
2022. aug. 8. 10:25
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Hát az enyém úgy döntött, hogy a hozzátáplálás megkezdéséhez pont jó lesz egy maréknyi sztrapacska sok hagymával, sajttal és tejföllel, és lenyúlta a tányéromból, amikor három percre őrizetlenül hagytam őket egy helyiségben.

Gondolod, mennyire pánikoltam, amikor észrevettem, még a védőnőt is felhívtam. Ő meg annyira röhögött, hogy majdnem leesett a székről.

2022. aug. 8. 10:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég, nyugi :)!
2022. aug. 8. 10:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mennyiséget ennie, annyit adj neki, amennyit elfogad. Ez az 1-2-3 kanalas bevezetés elavult gyakorlat.

Nálunk 8 hónapos a lányom, van, hogy semmit nem eszik a felkínált ételből, van, hogy mind elfogy.

2022. aug. 8. 11:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor ha egy új ízt eszik először akkor is ehet amennyit szeretne?
2022. aug. 8. 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Ha nagyon parás vagy, lehet fokozatosan, de nem előírás. Én listát vezetek arról, miket kapott már, így ha valami bezavar, tudom, mit evett, és naponta csak egy újdonságot kap, de nem vezetek be semmit.
2022. aug. 8. 12:27
 6/8 A kérdező kommentje:

1-es hát az nagyon jó 😀 tudja is mi a jó

5-ös amúgy nem vagyok paràs

2022. aug. 8. 13:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor hajrá. Ha anyatejes, akkor az ételek nagy részével találkozott már
2022. aug. 8. 13:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Anyatejes igen. Köszönöm a segítséget mindenkinek
2022. aug. 8. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!