Tegyek cukrot bele?
Vagy mégis mit csináljak már??
10 hós lányom csak a gyümölcsökkel kevert csirke és pulykahusis dolgokat fogadja el.
A fozelekeket melyben csak zöldségek vannak kikopi.
1001x próbáltam csak az almás, őszis, banános husissakat eszi. Ja meg az edesburgonyasat.
Ne tegyél cukrot kérlek. Ha van instagramod, ajánlom az Okos Timi oldalát.
Főzz úgy, ahogy ti is esztek, és minden alkalommal kínáld. Pl. Borsófőzelék répafasírttal - beülteted a székébe, elé teszed, hagyd egyedül enni. Ha nem eszik, akkor ne pánikolj, de ne adj neki mást. 2-3 óra múlva úgy is eszik újra, ha éhes lesz megeszi, ami előtte van. Tízórai, uzsonna lehet mindig gyümi/zöldség, azt biztosan enni fogja. Úgy tálalj, hogy 2-3 féle lehetőség legyen számára, de mikor már esztek ne pánikolj, hogy nem eszik és ne változtass gyorsan a menün, hátha mást megesz. Aztán néha lehet kedveskedni a gyümölcsös husikkal, stb.
Ne tegyél bele cukrot
Könyörgöm
Ez még mindig divat?
Full eltolod azbízpreferenciáját az édes felé
Kínáld mindig zöldséges ételekkel
Hagyd maszatolni
Hagyd kibontakozni
Meg fogja enni
Ne
Szimplán nem szereti
Még
A lányommal sokat szenvedtünk.
Üvegesből csak az univernek volt akkor banános husis meg almás körtés husisa
Semmi más.
Küzdöttem a főzéssel stb
Kiváltani 13 hónaposan váltottunk ki étkezést.
Most sem nagyétkű 4 èvesen, de az oviban, amikor panaszkodtam kinevettek, hogy mitől beszélek.
Nem eszik sokat, de mindent megkóstol, nem finnyás.
Amúgy azóta a pörkölt, bolognai, vadas és a mákos tészta, krumplifőzelék fasîrttal a kedvenc.
Nyersen a zöldségek közül csak az uborkát eszi meg.
Ovi és a doki szerint ez tök rendben van.
Úgyh nyugi🥰
Ne!
Én is Okos Timit ajánlom, olvass nála. Nem cukrozunk.
Teljesen normális, hogy elutasít dolgokat, vagy másokat jobban preferál. Kínáld, lehet, hogy tizedik alkalommal elfogadja.
Fűszereket használj nyugodtan, de a cukor és a só nem neki való egyelőre.
Jaj istenem a sok szuper anyuka 🤣🤣🤣
A cukros kérdés azért volt hogy valaki egyáltalán megnyissa a kérdést 🤣🤣🤣🤣
Miért lenne "szuper anyuka", aki nem ad cukrot?
A gyereked 10 hónaposan meg csak ismerkedik az ízekkel, textúrákkal. Bár ilyen idősen már illene neki darabosat adni, nem pempőket. Lehet, hogy ez a baja. Vagy csak szimplán nem ízlik neki.
Te főzöl, vagy üveges ételt kap? Ha te főzöl, hogyan készül?
A fiam a gyümölcsöket nem szerette és azóta sem az a kedvence, 3 elmúlt.
Úgy próbáltad, hogy a gyümisbe csempészel bele kis mennyiség zöldséget?
Szuperanya és szaranya kifejezések😒
3-as vagyok
Eszik a gyerekem Dörmit; péksütit, krèmtúrót is
De most, nem 10 hónaposan és mértèkelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!