Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kb 2-2,5 deci 2,8 %-os tejhez...

Kb 2-2,5 deci 2,8 %-os tejhez mennyi nesquik kakaóport tegyek s mennyi cukrot 13 hónapos babának?

Figyelt kérdés
Kb 2-2,5 deci 2,8 %-os tejhez mennyi nesquik kakaóport tegyek s mennyi cukrot 13 hónapos babának?
2011. febr. 1. 07:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy kanálnyi kakaó elég,de cukor nem kell hozzá,mert a kakaóban van elég.
2011. febr. 1. 07:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Cukrot pluszban már ne tegyél, a nyusziskakaó eleve elég cukros.
2011. febr. 1. 07:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. febr. 1. 07:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Cukor nem kell, szerintem kakaó is csak annyi, hogy színe legyen, én kb fél kanállal szoktam, mert simán a tejet nem issza meg.
2011. febr. 1. 07:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Én két pici kanállal szoktam beletenni, cukrot nem teszek hozzá, mert ez alapból cukros már.

Próbáld ki a banános meg az epres nesquik-et! A fiam imádja!

2011. febr. 1. 08:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Bocs az Off-ért, de 10 hónapos babám tápszerébe tehetek egy pici Nesquik port, mert már alig akarja meginni.

Hátha úgy jobban és több csúszna...

(Azért írtam ide, mert úgy látom, Ti normálisan válaszoltok, nem hurrogtok, hogy kakaópor NE, mert cukros, stb... :)

2011. febr. 1. 10:34
 7/8 A kérdező kommentje:

Szerintem nyugodtan tehetsz egy picit.Én reggel elkészítettem neki egy kiskanál kakaóporral,cukrot nem tettem bele.Épp,hogy megszíneztem a tejet s nagyon ízlett neki.

Köszönöm a válaszokat s továnni szép napot!

2011. febr. 1. 11:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon köszönöm! :)
2011. febr. 1. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!