Heti 3-5 tölcsér káros lehet?
2. Mi akkor felnőtt? Azért nem a 3 évesre mondta, hogy baba te jó ég. Én meg az ilyen hápogóktól vagyok ki. És igen túl van gondolva, hiszen olyan kevés elhízott meg cukorbeteg él az országban..
Kérdező én komolyan veszem a cukrot nem adunk két év alatt dolgot, nekem heti 1-2 férne bele, kicsit sok az 5 de baja biztosan nem lesz tőle. Esetleg figyelj arra, hogy aznap más cukrosat (pl. Babakeksz) már ne kapjon.
Semmilyen más cukros dolog nincs az ételei közt, viszont van sok édes gyümölcs így szezonálisan. Tudtommal a tölcsér anyagát adó finomlisztet is a cukorhoz hasonlóan fogadja a szervezet (gyorsan felszívódó szénhidrát). Viszont valószínűleg a jövőben semmilyen tölcsér nem lesz sajnos, mert megkérdeztem a fagyizónkban, hogy voltaképp mennyi cukor van benne, mire az eladó elolvasta a dobozán és kiderült, hogy édesítőszeres! Miközben a javát gyerekeknek adják el…
#2 Hivatalosan a “babánk” még pár napig “csecsemő”, majd “kisded” lesz 2 éven át. Jobban hangzana úgy, hogy “a kisdedünk is kap egy tölcsért”? Öö…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!