Pécsen hol lehet forgó (egyensúlyozó) tölcsért venni?
Figyelt kérdés
2016. okt. 27. 13:42
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
Kicsit idegenkedem az internetes vásárlástól, főleg ilyen nagyobb értéknél. Szeretem látni, megfogni az árut mielőtt megveszem. A kisfiad / lányod szereti a tölcsért?
2016. okt. 27. 14:14
3/5 anonim válasza:
Èn sem szeretek egyèbkènt neten vásárolni, de a környèkünkön nem találtam sehol. Egy játèkboltban mondták hogy rendelèsre be tudják szerezni, de jóval drágábban.
Kislányommal járunk tornára ès ott nagyon szerette, ezèrt vettük.
Azóta minden napos játèk. A pörgèsen túl már babákat, plüssöket is pöreti benne, a szines golyókat, labdákat is beledobâljuk stb. Èn nem bántam meg
4/5 anonim válasza:
ha van felétek mozgásfejlesztési központ, ott tudsz bérelni huplét!
de orvosi műszereket gyártó forgalmazó helyeken is kapható!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket, megnézem, sőt, utóbbiról a gyógyászati segédeszközök boltja is eszembe jutott.
2016. okt. 30. 05:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!